شاین۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 95 عنوان ابله مرغان 75 بازدید | 5 پست سلام دوستان من یه سری جوش های شبیه ابله زدم اما خیلی کم و فقط تو ناحیه صورته ولی اصلااا نمیخاره و وقتی بهش دست میزنم میسوزه.بنظرتون ابله هست؟تروخدا بگید پیش خواهرم که حامله هست بودم 1403/01/03 | 16:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانو_آناهیتا عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 7072 وای...باید تا فردا صبر کنید اگر در نواحی دیگه ای از بدن پخش شدن یا همون ها آبکی شدن و خشت شدن بله آبله هست تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
شاین۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 95 وای... باید تا فردا صبر کنید اگر در نواحی دیگه ای از بدن پخش شدن یا همون ها آبکی شدن و خشت شدن بله ... از دیشب اینطوری شده ینی بازم باید صبر کنم؟این مدت حتی پخش هم نشد
بانو_آناهیتا عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 7072 از دیشب اینطوری شده ینی بازم باید صبر کنم؟ این مدت حتی پخش هم نشد بله اگر تا شب چیزی نشد احتمالش نزدیک به صفر هست تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت