2777
2789

خیلی دوسش دارم و اوکی هستیم باهم الان با همسرم قهرم گفته حق نداری پاتو بذاری خونه ی مادرم….مادرشوهرمم بعد اینکه خونه ی منو گردگیری کرد رفت حموم بنده خدا سرش گیج رفت نمیدونم چی شد افتاد دستش شکسته عمل کرده ،چند بار زنگ زده بیا اینجا (البته تنها نیستا خواهرزادش کاراشو میکنه)دلم میخواد برم پیشش…..دلم گرفته حالم بده چیکار کنم؟؟؟🥺🥺😭از شوهرم بدم میاد متنفر شدم ازش…..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خونه تورو گردگیری کرد؟

خونه هامون بغل همه اولین سالم بود،میدونست من بلد نیستم کاری ….چند بار به همسرم گفت کارگر بگیر اونم گفت غریبه نمیذارم بیاد خونم بنده خدا خودش اومد کمکم من اذیت نشم🥺😭😭هرچقدر خودش خوبه پسرش بیشعوره…..😭😭😭😭😭

مثلا میخواد چیکار کنه؟ 

نمیدونم والا بالاخره هرچی باشه پسرشه دیگه مثلا حرفایی بزنه ک منو از چشم مادرش بندازه……البته تو دعوا بهش گفتم حرومزاده….خیلی سگ شد مثلا همین حرفمو به مادرش بگه خب خیلی بده خیلیییییییی😭😭

خونه هامون بغل همه اولین سالم بود،میدونست من بلد نیستم کاری ….چند بار به همسرم گفت کارگر بگیر اونم گ ...

دقیقا وضعیت ما برعکسه 

هر چی شوهرم خونه مادرش بیشعوره

هیچوقت الکی هم شده یه تعارف نزد

من باردار بودم از بوی غذا حالم بهم میخورد برادرشوهر رو پاگشا دعوت کردیم شوهرم از بیروت کباب گرفت من برنج گذاشتم ظهر شوهرم بهش گفت برو کمک زنم گفت مگه میخواد چیکار کنه

تازه توی خونه هم کلی مسخره کرد و تیکه انداخت

خیلی عوضی خدا ازش نگذره

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
دقیقا وضعیت ما برعکسه  هر چی شوهرم خونه مادرش بیشعوره هیچوقت الکی هم شده یه تعارف نزد من بار ...

شوهر خوب باشه باز میشه ی کاری کرد اما اگه شوهر بد باشه خیلی اوضاع بدتر میشه عزیزدلم🥺😭البته ک جفتش سخته اما خب شوهر ادم خوب باشه قابل تحمل تره……