ایران_بانوووو مدیر عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 458 عنوان پوست سفید قشنگه یا گندمی روشن؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 38 پست لطفا رنگ پوست خودتونو نگید 1403/01/03 | 14:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
0گل_برفی0 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 24925 من زرد پوستم والا😐دیگه بیام بگم زرد پوست قشنگه مشخصه ی سرو سری با زرد پوستا دارم منم یه بار یکی بهم گفت سرخ پوستی😂😂صورتم تو اون دوران پر از جوش بود،همش ملتهب و قرمز بود 😂🥲 خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی
mahiiimn عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 3200 😄😄 منم از پوست زرد خیلی خوشم میاد واقعا زیباست اره خیلی🥲😂 روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜♀️
royaybiniyar8 عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 1909 من زرد پوستم والا😐دیگه بیام بگم زرد پوست قشنگه مشخصه ی سرو سری با زرد پوستا دارم منم یه چیزی بین سبزه و زرد هر دفعه سرما خوردم رفتم دکتر فک کردن رنگ و روم پریده سرم میدن استارتر به نظر من یه چیزی بین گندمی و سفید سفید سفید دیگ واقعا یه طوریه زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی میخندد و میگویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾ برام دعا کنی ممنونت میشم بوس بهت🥲😘
گنگستر_جذاب عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 2911 بنظرم همه رنگ پوستا وقتی قشنگن که پوستت سالم باشه و جوش نداشته باشه با احترام به همه هیترام ولی میپیچونمشون لای پیپرام😎😉
mahiiimn عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 3200 منم یه بار یکی بهم گفت سرخ پوستی😂😂 صورتم تو اون دوران پر از جوش بود،همش ملتهب و قرمز بود 😂🥲 من الان دو رگه ام پسچون هم پوستم زرده هم پر از جوشه و قرمزه..سرخ پوستم محسوب میشم🤣 روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜♀️
fیزا عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 6727 همه رنگها جذابن خدایی 🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹 #متاهل
آرام6262 عضویت: 1402/05/26 تعداد پست: 748 پوست تمیزو صاف ،البتع خودم گندمیم پس کی خدا میخاد به بنده هاش لذتی بدون رنج بده....منتظر روزای بهترم
یه_دختر_کنکوری عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 5315 پیشونیت بلند باشه دختر... رنک پوست که مهم نیست اما خب سفید شیر برنجی که واقعا ضایعه ـ.. گندمی هایی که روشنن همه چی بهشون میاپ دیگه کنکوری نیستم
girl_of_sun2008 عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 5891 زرد پوست یعنی چی بعنی ترکیب سفید و سیاه دقیقن بین سفید پوستا و سیاه پوستا که میشه اسیایی های کله مشکی که خودمون باشیم 🤌😍و البته قسمت هایی از جنوب اروپا و امریکا و شمال افریقا هم زرد پوستند
_bittta عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 471 رنگ پوست مهم نیست مهم تناسب اجزای صورت باهمه دقیقا من خیلی سفیدم پوستم سفید قشنگیه همه میگن ولی چشمام ریزه دماغم گنده اس تو دانشگاه دخترای گندمی یا حتی سبزه که فرم صورتی قشنگی داشتن بخصوص چشم ابرو خیلی خاطر خواه داشتن ولی من هیچ سگم نگاهم نمیکرد