2777
2789
عنوان

جاریم از وقتی باهاش قهرم

307 بازدید | 15 پست

از وقتی باهم قهر کردیم خیلی بیشتر میچسبه به مادرشوهرم

مثلا چندساله عروس این خانوادست مادر شوهرم سالی یبار مهمونی تعداد بالا داره عید این نمیومد کمک،امسال که باهم قهریم،از صبح رفته بود کمکش تا اخر شب که مهمونا برن،

کلا اخلاقای اینطوری داره از لج کسی یکاری میکنه که اروم بشه 

دعوامونم تقصیر اون بود من انقد مظلومم جوابشم نتونستم بدم حتی فقط قطع رابطه کردم

مظلوم نیستی بی دست پایی 

من جات بودم دهنشو پاره میکردم

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....

جاری منم از لج من همش باشوهرم میحرفه ولی شوهرخودش باهام نمیحرفه

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاری منم از لج من همش باشوهرم میحرفه ولی شوهرخودش باهام نمیحرفه

اره بااینکه ماقهربودیم شوهرم باهاش حرف میزد من ناراحت میشدم،الان دیگه محلش نمیزاره یکم ارومتر شدم

اره نتونستم از حقم خوب دفاع کنم،یادش میفتم عصبی میشم

الان به چه دردی میخوره؟؟؟ از ابن ببعد به موقعش از خودت دفاع کن اینحوری نشی

بعدشم بزار جاریت حمالیشو بکنه مثلا میخواد خودشیرینی کنه بزار بکنه همون به چشم مادر شوهرت یه حمال بمونه همه کارا بشه وضیفش نمیخواد تو کار کنی 

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....
اره بااینکه ماقهربودیم شوهرم باهاش حرف میزد من ناراحت میشدم،الان دیگه محلش نمیزاره یکم ارومتر شدم

شوهرمنم وقتی باهاش حرف میزنه لجم میگیره حتی ماربون تر از من باهاش حرف میزنه

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

الان به چه دردی میخوره؟؟؟ از ابن ببعد به موقعش از خودت دفاع کن اینحوری نشی بعدشم بزار جاریت حمالیشو ...

اره منم باردارم جاریم نمیدونه ،مادرشوهرم میدونه ازم انتظار کمک نداره،حالا بفهمه خیلی میسوزه 

اره منم باردارم جاریم نمیدونه ،مادرشوهرم میدونه ازم انتظار کمک نداره،حالا بفهمه خیلی میسوزه 

بهتر ر🤣🤣🤣

هنوز نشناختتش بخاطر همین

یه بار یه دعوایی بخاطرش پیش اومد شوهرم برگشت مادر پدر نموند فحش داد بهش ولی دهنشم باز نکرد🤐

خیلی باسیاسته دیگه

نمیدونم چرا جوابی نداد من بودم بغضم میترکید ولی پشت سر خودم دیدم یه حرفایی میزنه یه کدرایی میکنه صداشو شنیدم