2777
2789

توی تاپیکی که دیروز زدم از روشی صحت کرده بودم که توش به کمک تصاویر کودکانه فرق زنو  مرد رو به بچه ها یاد می دیم. امروز چند نمونه عکس توی اون تاپیک گذاشتم.

برید توی لیست تاپیک های من. یه تاپیکی هست دیروز ایجاد کردم. و نزدیک 30 تا پست داره. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چرابایدفرقشو بدونن خودشکن که بزرگ بشن همه چیزمیدونن به نظرم این چیزاباعث بلوغ زودرس میشه مخصوصا ...

اگه خودت بش یاد ندی، دوستای مدرسه ش یادش میدن

بچه ها تو این سن کنجکاو میشن.. ممکنه تو اینترنت چیزایی ببینن که واقعا دچار بلوغ زودرس بشن

حالا چرابایدفرقشو بدونن خودشکن که بزرگ بشن همه چیزمیدونن به نظرم این چیزاباعث بلوغ زودرس میشه مخصوصا ...

نظرتون اشتباهه. وقتی توی سن کمتر (تقریبا سه تا 4سالگی) هستند خودشون تا حدی متوجه تفاوت ها می شن. درست آموزش ندیدن بچه ها رو کنجکاو می کنه که مدام سرک بکشن. کنجکاوی سالمشون یه جایی توسط والدین دیده می شه و دعوا می شن. بعد یه حس حقارت و شرم با خودشون حمل می کنند. و این حس باعث می شه اگر خدای نکرده مشکلی براشون پیش بیاد با نزدیک ترین کسشون مطرح نکنند.
توی اون تاپیک در دو صفحه ی اول من توضیح دادم که چرا این کار بهتر هست. اونو بخونید. بعد نظرتون رو بگید.

بچه ها در هر صورت صبر نمی کنند. اونا چیزی که می خوان رو پیدا می کنند ولی اگر از راه نادرستش پیدا کنند خیلی بدتره. مثلا یه بچه ی نادون دیگه بخواد بهشون بگه. یا یواشکی با گوشی سرچ کنند. یا بخوان نسبت به بدن یه دوستشون کنجکاوی نشون بدن. 

دقیقا    

نظرتون اشتباهه. وقتی توی سن کمتر (تقریبا سه تا 4سالگی) هستند خودشون تا حدی متوجه تفاوت ها می شن. درست آموزش ندیدن بچه ها رو کنجکاو می کنه که مدام سرک بکشن. کنجکاوی سالمشون یه جایی توسط والدین دیده می شه و دعوا می شن. بعد یه حس حقارت و شرم با خودشون حمل می کنند. و این حس باعث می شه اگر خدای نکرده مشکلی براشون پیش بیاد با نزدیک ترین کسشون مطرح نکنند.
توی اون تاپیک در دو صفحه ی اول من توضیح دادم که چرا این کار بهتر هست. اونو بخونید. بعد نظرتون رو بگید.

بچه ها در هر صورت صبر نمی کنند. اونا چیزی که می خوان رو پیدا می کنند ولی اگر از راه نادرستش پیدا کنند خیلی بدتره. مثلا یه بچه ی نادون دیگه بخواد بهشون بگه. یا یواشکی با گوشی سرچ کنند. یا بخوان نسبت به بدن یه دوستشون کنجکاوی نشون بدن. 

خیر برایچی؟

خب پرسیدم تا بدونم اصلا این مساله برای شما هیچ مهم هست یا نه. اگر مادر نیستی یا کلا در دنیای دیگه ای مثل دانش آموزی یا تحصیل هستی معلومه که این موضوع برای شما وقت کردن هست. من تاپیک رو زدم هر کس الان مساله ی زندگیش هست بیاد. شاید باید توی تاپیک کلمه مادرها و پدرها رو می گفتم.  

من با آموزش اندام های خصوصی به بچه با تصویر و عکس چه سند بیست سی ایران باشه چه سند آموزش جندرها در مدارس آمریکایی صد در صد مخالفم ...

به فرض بچه بدونه این آلت جنسی اسمش واژن هستش، دونستن این قضیه بهش موقع آزار جنسی چه کمکی میکنه؟ میخواد بگه این واژن خصوصی منه تو نباید منو انگشت کنی؟ 

عوضش خودم حواسم هست تنها جایی نره تا قبل پنجم دبستان و جایی بازی نکنه که احساس خطر وجود داشته باشه براش

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار