2777
2789
عنوان

شوهرمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2035 بازدید | 91 پست
من نمی‌دونم چه کلاسیه  اسی اختیار دست خودشه و بخواد شرکت میکنه

گلم شمام ۲ تاپیک قبلیم رو بخون متوجه میشی چه کلاسیه

اگه دوست داشتی شرکت کن هیچ اجباری نیست 

فقط یه راه حل خوب و کم هزینه برای زندگی زناشویی و تربیت فرزند وانتخاب خاستگار و ....

😐😑 

نه اصلا طرز فکر خوبی نیس  آدم نباید دس رو شوهرش بلند کنه  اونم پیش بچه که این چیزارو از ...

متاهلی چندساله ازدواج کردی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اونا ک خانم ضعیف تر از اونا هستن و مثل گل هستن دستت بلند میکن مهم نیست خانم ها بلند کنن بده

هیشکدوم حق ندارن دس رو همدیگه بلند کنن 

چیه هی بی احترامی میدان جنگ ک نیس 

زندگی مشترکه

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

گلم شمام ۲ تاپیک قبلیم رو بخون متوجه میشی چه کلاسیه اگه دوست داشتی شرکت کن هیچ اجباری نیست  ف ...

چقدر تبلیغ میکنی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

متاهلی چندساله ازدواج کردی

نامزدم عزیزم

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

من ب زور دارم تحملش میکنم اصلن دلم باهاش صاف نیس

عزیزم🥲

مگه آدم دس رو شوهرش بلند میکنه

نه پس عین شلغما میشینه شوهرش هر کار کرد هر بلایی سرش آورد سکوت کنه چقد شما ها مرد سالاری کردین و به مرد ارزش میدین به مردی ارزش میزارن که واقعا لیاقت داشته باشه اینا مرد نیستن ضعیف تر از زنن

ما بچه نداریم اما یبار موقع دعوا شوهرم هلم داد انقد بهم زور داشت گفتم منو میزنی زورت بمن رسیده تیشرت تنش بود گرفتم چنان کشیدم جر خورد قشنگ پشتش هم جای ناخنام 

بعدش گریه کردم اومد گفت ببخشید   

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
نه پس عین شلغما میشینه شوهرش هر کار کرد هر بلایی سرش آورد سکوت کنه چقد شما ها مرد سالاری کردین و به ...

من نگفتم فقط مرد هر دو طرف مقابل حق ندارن ب هم احترامی کنن و دس رو هم بلند کنن

خداروشکر ک نامزد من اینطوری نیس