2777
2789

ملاک‌هایی که می‌توانند برای ارزیابی یک دختر خوب یا پسر خوب در زندگی مورد استفاده قرار بگیرند عبارتند از:

1. اخلاق: دختر خوب یا پسر خوب باید از نظر اخلاقیات مثبتی مانند راستی، امانتداری و احترام به دیگران عمل کند.

2. صداقت: این شخص باید صادق و راستگو باشد و به صداقت در روابط اهمیت بدهد.

3. احترام: دختر خوب یا پسر خوب باید توانایی نشان دادن احترام به دیگران را داشته باشد، از جمله احترام به نظرات، ارزش‌ها و حقوق دیگران.

4. همدلی: این شخص باید توانایی همدلی و همراهی با دیگران را داشته باشد و به احساسات و نیازهای دیگران توجه کند.

5. مسئولیت‌پذیری: دختر خوب یا پسر خوب باید مسئولیت‌های خود را به خوبی بپذیرد و به تعهداتش عمل کند.

6. هدفمندی: شخصی که برای زندگی مناسب است، باید هدفمندی و توانایی تعیین اهداف و پیگیری آنها را داشته باشد.

7. تعامل موثر: این شخص باید توانایی برقراری تعاملات موثر و سازنده با دیگران را داشته باشد و در روابط خود مهارت‌های ارتباطی مناسب را به کار ببرد.

8. رشد شخصی: دختر خوب یا پسر خوب باید توانایی رشد شخصی و بهبود خود را داشته باشد و به دنبال یادگیری و توسعه مستمر باشد.

9. توانایی های عملی: این شخص باید توانایی‌ها و مهارت‌های عملی مناسبی داشته باشد که به شما در زندگی مشترک و رسیدن به اهداف مشترک کمک کند.

10. سازگاری: دختر خوب یا پسر خوب باید با شما سازگاری داشته باشد و به تعاملات و ارتباطات مثبت در رابطه اهمیت بدهد.

این ملاک‌ها تنها یک نمونه از ملاک‌های ممکن هستند و شما می‌توانید بر اساس ارزش‌ها و اولویت‌های شخصی خود، ملاک‌های خود را مشخص کنید.

✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅

(ملاک های شما از یک آقا پسر خوب یا خانم خوب چیه بنویسید)

شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست🖤🥀 ️ 

مورد دوم که گفتید از همه ش مهم تره

آدم دروغگو مثل یه غده بدون درمانه 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.