2777
2789
عنوان

شما وقتی میرید مهمونی ..

251 بازدید | 19 پست

وقتی میرید مهمونی واسه پذیرایی کمک میکنین ؟ اگه مثلا طرف سنش بالا باشه ولی خب مشکل جسمانی نداشته باشه بلند میشین کمک کنین ؟

من خودم عادت ندارم میرم مهمونی کمک کنم برای شام فرق میکنه بعد شام مگه اینکه طرف مشکل جسمانی داشته باشه ؟؟

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمکم فقط اینه ک ظرفارومیشورم همین

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

معمولا تو پذیرایی کمک میکنم... فرقی ام نداره

فقط جهت خودشیرینی🗿🌹

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
من کمک میکنم جوون و پیر هم نداره .میگم زحمت کشیده خسته اس

حوصله ندارم حس میکنم تو مهمونی پست سرم حرف میزنن 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

جوونم باشه باهاش اوکی باشم مهمونم‌داشته باشه غیر ما کمک میکنم بهش

سن بالام گاهی اره اگه کسی نباشه پیشش گاهی ک خودش کمکی داره ن

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم
معمولا تو پذیرایی کمک میکنم... فرقی ام نداره فقط جهت خودشیرینی🗿🌹

مجردی 😂

منم مادرم میگه بلند شو کار کن خوش رو باش کسی نمیاد بگیردت ها من حوصله خودشیرینی ندارم 😂🤦‍♀️

مجردی 😂 منم مادرم میگه بلند شو کار کن خوش رو باش کسی نمیاد بگیردت ها من حوصله خودشیرینی ندارم 😂🤦 ...

خوشبختانه🤡

نه بابا من مامانم همیشه منو میکوبه میگه این کار نمیکنه، خونه بقیه حالا میزنم به اون سرش کلا تو آشپزخونه ام🗿🤦🏻‍♀️

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
جوونم باشه باهاش اوکی باشم مهمونم‌داشته باشه غیر ما کمک میکنم بهش سن بالام گاهی اره اگه کسی نباشه پ ...

پس فقط منم کمک نمیکنم 😐🤦‍♀️