2777
2789

سلام 

وقتی پری میشید نمیتونید دو روز اولشو بخونید؟من امتحان دارم از درد دارم به خودم میپیچم نمیتونم بخونم عذاب وجدان دارم همیشه دو روز اول پری چون نمیتونم کاری کنم اصلن تمرکز ندارم چه کار کنم این دو روزم بخونم و تمرکز کنم 

ممنون میشم راهنمایی کنین

«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ         و در تمام‌ کارها‌  خود را به‌ خدا‌ واگذار کن، که‌ او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نمی تونم یه روزشو فقط مرور داشته باش این دو روزو 

باشه اره اینم روش خوبیه ممنون

«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ         و در تمام‌ کارها‌  خود را به‌ خدا‌ واگذار کن، که‌ او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜
قرص بخور جای مردن

معده ام اذیت میکنه خ دوست دارم بخورم نمیشه حالمو بدتر مسکنه

روز اول رو نمی خونم روزهای بعدی چرا .. بستگی داره دوران پریودی خوب و بدون دردی رو سپری کنی یا نه ..

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛