2777
2789
عنوان

فواید روزه برای روزه اولی ها

119 بازدید | 6 پست

.

🍜سوپ رقیق که سبزی جعفری و زردک در آن باشد و کم نمک باشد بسیار مفید است⇦شوری موجب عطش در زمان روزه‌داری می‌شود.

نباید زولبیا و بامیه، ته دیگ همراه با زرده‌ی تخم مرغ یا روغن جامد باشد، همه مضر است

در روایات است که خوردن ته دیگ مکروه است

🌿یکی از آثار روزه‌ی شرعی این است که انسان به سنت صحیح خدا و رسول‌خدا (ص) عمل کند.

انسان نباید در ماه رمضان دلسوزی‌های بی مورد برای کودکان خود داشته باشد

⇦مثلا گاه پدر و مادری می‌بینند که دخترشان تازه به سن تکلیف رسیده است و او را از روزه منع می‌کنند 

و می گویند تحمل ندارد و یا ممکن است هورمون رشد در او کم شود و عذرهایی بی اساس از این قبیل. 

📍ولی از آن سو به کودکشان اسانس‌های شیمیایی و مانند آن می‌دهند و هیچ هراسی نیز ندارند.

⇦روزه ی شرعی نه تنها هورمون رشد را کم نمی کند بلکه موجب ترشح بیشتر آن می‌شود

⇦همچنین سیستم دفاعی بدن با روزه تقویت می‌شود⇨

@Javaher_alhayat   

۳🌙 ●•▬▬▬▬▬▬

اوکی

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

اولین فایده روزه داری تو سن کم اینه که مامان و بابای آدم به شدت با آدم مهربون میشن هر چی هوس کنی میخرن و می‌پزن کادو روزه اولی هم که خیلی باحاله من یه عدد دویست تومانی قرمز گرفتم هنوز ذوقشو می‌کنم.  

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید استارتر میشه منبع این روایتی که گفته ته دیگ نخورید رو بگین 

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

سلام این لینک کانالشون پایینش هست تو ایتا  عضو بشین ازشون سوال کنید

باشه ممنون ازتون 💕

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥