2777
2789
عنوان

کسی سینه هاش مثله من هست؟

295 بازدید | 12 پست

یه چیزی تو سینه هامه ک تو سینه چپم خیلی بیشتر حس میشه یکم گرده اما کامل نه چسبیده ب بافت سینه ینی یکطرفش با باف سینم صاف میشه خیلی سفته روش با انگشت فشار میدم دون دون هس 

این عضله یا غددای شیری سینس؟کسی داره تو سینش خیلی سفتع من خودم حس میکنم همیشه بوده ولی زیاد بهش توجه نمیکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما برو مامو گرافی لطفا جدی بگیر فده شیردهی اینطوری نیست من الان نوزاد دارم شیرمیدم 

اخه خیلی بزرگه این اگ توده بدخیم بود کم کم باید ۷سانت بود 😑بدشم توده نیس چون گرد نی

اخه خیلی بزرگه این اگ توده بدخیم بود کم کم باید ۷سانت بود 😑بدشم توده نیس چون گرد نی

عزیزم ماموگرافی از۱۸سال به بالا انجام میشه

کی گفته توده بدخیم ۷سانته؟شما دذر نزدیکانتون این مورد داشتین؟

توده حتمانباید گرد باشه ممکنه یک ضایعه یک کیست باشه و بااسم توده ازش یاد بشه

به هرحال من گفتم بری مامو چون چشمم ترسیده از این چیزا 

خدایا شکرت
عزیزم ماموگرافی از۱۸سال به بالا انجام میشه کی گفته توده بدخیم ۷سانته؟شما دذر نزدیکانتون این مورد دا ...

مامو از ۳۰ب بالاس عزیزم 

نگفتم توده بدخیم هفت سانته میگم برامن بزرگه 

برو دکتر الکی هم فشارش نده خطرناک میشه .دست کاری نکن هر چیزی رو 

ی سر ب تاپیکای قبل این خانم بندازی مشکل خودبیمارپنداری داره ی مدت گیر داده بود دور از جونش غدد لنفاویش مشکل داره وممکنه سرطان داشته باشه ی مدت هردفه هم کلی پول صرف ازمایش میکنه.مادرمنم همین مشکلو داره

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

خوشکلا ماموگرافی از ۴۰به بالا انجام میدن مگر اینکه طرف های ریسک باشه درغیراینصورت سونو انجام میدن.اون گرد و بطور کلی ظاهر توده که قابل تشخیص با لمس نیست صرفا از طریق سونو و مامو مشخص میشه.بدخیم و خوشخیم بودن هم هیییچ ربطی به اندازه ی توده نداره

کار خوبه خدا درست کنه💫