2777
2789
عنوان

تجربه من از نی نی سایت عزیز 🌹🫣

259 بازدید | 28 پست

طبق این چند سالی که داخل این سایت بودم و گاهی کم و بیش فعالیت داشتم متوجه شدم هرگاه که از خوشی ها زیبایی ها خوبی ها و خوشبختی زندگی های قشنگتون بگید حتی اگر به قصد شوخی و خنده؛ یا راهنمایی گرفتن یا رقابت و هرمسئله دیگه ای بازگو کنید اینا رو 

دیگه هرگز به خوبی قبل داخل زندگیتون اون خوشی هارو تجربه نخواهید کرد !!!  هرگز!

پس مراقب باشید! 

رابطه هاتون ؛ رو خوب یا بد خصوصی نگه دارید 

با شنیدن بدش دشمن شاد میشه 

با شنیدن خوبش باز هم دشمن شاد میشه چون خراب میشه بعد شنیده شدن !!!! 

این هم یه نوع مراقب هست ... با دستای خودتون حال قشنگ زندگی هاتون رو خراب نکنید 🥰

دلیل این خراب شدن هم زیاده : 

یکی از حسادت براتون انرژی منفی می‌فرسته 

یکی هم از حسرت 

که اثر دومی بیشتره🥺

پس نگید که حسادت و حسرتی پشتتون نباشه دوستان گلم ❤️

خود من از وقتی به سری موقعیت های خوب رسیدم اینقدر در معرض امواج منفی دوستان و اقوام و حتی دوستان مجازی بودم که بارها مرگ از بغل گوشم رد شده 

و یه جاهایی رابطم دچار چالش های کم و زیاد شده 😅

به هرحال...

مراقب خودتون باشید 😘

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

کاملاااااا درستگفتید من یه بار فقط یه مورد کوچیک کفتم واون شد شروع بد بختیم میدونید چرا چون همون لحظه یکی درجوابم گفت به ما چه

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه حسرت بخوریم همزمان که می دونیم هرکس در زندگیش مشکلاتی داره که ما نداریم، اونوقت باید چی کار کنیم، کسی می دونه؟

من دعا هم براش می کنم و ماشاءالله و غیره می گم ولی می ترسم تو زندگیش تاثیر بزاره

برای تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات❤
ب انرژی اعتقاد ندارم

لحظه به لحظه 

آدما زمین زندگی ها همه بر  محور انرژی اداره میشن 

حتی نماز یک عبادت حتمی و واجب هست چون توفیق اجباری هست ؛ چرا توفیق؟! چون آرامش بسیار زیادی میده بعد اسلام دانشمندان اروپایی به این انرژی های مثبت در نماز رسیدن 

اگه حسرت بخوریم همزمان که می دونیم هرکس در زندگیش مشکلاتی داره که ما نداریم، اونوقت باید چی کار کنیم ...

ببین عزیزم حسرت نخوردن دل بزرگی میخواد 

باید ایمان داشته باشی خدا بهت کم نمی‌ده جایی اگر نداده یعنی صلاح نبوده 

لحظه به لحظه  آدما زمین زندگی ها همه بر  محور انرژی اداره میشن  حتی نماز یک عبادت ح ...

اگه اینجوری بود که من کلی انرژی منفی میفرستم برا کسایی که اذیتم کردن پس چرا هیچی نمیشه

کلا میدونم آدما خودشون با کاراشون زندگی خودشونو خراب میکنن

من می ترسم از خوشی هام به دوست های صمیمیم بگم و وقتی می گم همش نگرانم چشم بخورم.

دلم هم نمی خواد فقط غم هامو با دوستام شریک شم.

نمی دونم چی کار کنم. خیلی بهش فکر می کنم

اگه اینجوری بود که من کلی انرژی منفی میفرستم برا کسایی که اذیتم کردن پس چرا هیچی نمیشه کلا میدونم آ ...

مگه داخل زندگیشونی عزیزم؟! 

آدم میشناسم واقعیت زندگیش تلخ و سرد ولی در جمع مثل دو عاشق تازه عقد کرده باهم برخورد میکنن 

مطمین باش انرژی ها در رفت و امدن

ببین عزیزم حسرت نخوردن دل بزرگی میخواد  باید ایمان داشته باشی خدا بهت کم نمی‌ده جایی اگر نداده ...

حسرت با حسادت فرق داره 

تو غبطه میخوری به حال طرف 

حسرت یعنی منم میتونستم داشته باشم 

حسادت یعنی من ندارم تو هم نباید داشته باشی 

من می ترسم از خوشی هام به دوست های صمیمیم بگم و وقتی می گم همش نگرانم چشم بخورم. دلم هم نمی خواد فق ...

گفتم که گفتن غم ها هم اشتباه هست ... هیچکس جز خودت برات نمی‌مونه عزیزم 

سکوت قدرت زیادی میخواد

مگه داخل زندگیشونی عزیزم؟!  آدم میشناسم واقعیت زندگیش تلخ و سرد ولی در جمع مثل دو عاشق تازه عق ...

من تابحال ندیدم همه خوشحالن ب جز من 

اونم بخاطر انرژی نیس

بخاطر رفتارا و اعمالشون من نابود شدم

ببین عزیزم حسرت نخوردن دل بزرگی میخواد  باید ایمان داشته باشی خدا بهت کم نمی‌ده جایی اگر نداده ...

ایمان دارم ولی دلم بزرگ نیست. از خدا دل بزرگ می خوام. 

حسرت با حسادت فرق داره  تو غبطه میخوری به حال طرف  حسرت یعنی منم میتونستم داشته باشم&nbs ...

من مگه گفتم حسادته؟! 

حسادت از کار شیاطین هست زمانی تا آسمون با حسرت فرق داره 

کسی که حسادت می‌کنه باید بره بکوبه از اول بسازه 

ولی کسی که حسرت میخوره یعنی شک داره به خدا ... یعنی خدایا چرا من اینو ندارم؟ چرا من نباید اینطوری باشم؟ چرا برای من کسی اینطوری نکرد ؟