2777
2789

من خیلی تنهام تو دنیا فقط مامانمو دارم خودمم آدم اجتماعی هستم ۳ تا خواهر شوهر دارم دوست دارم باهاشون رفت و آدم کنم ولی همیشه بابت فرق گذاشتن مادر شوهرم بین بچه ها و حتی شوهرم و دختراش ناراحت و دلخور میشیم همیشه هم یه مدت باهاشون قهر میکنیم چند وقت بعد آشتی میکنیم نمیدونم کار درست چیه 🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ۴ تا خواهریم ، ب درد هم نمی‌خوریم ، هر کدام غریبانه زندگی خودمون داریم ، کمک هم نیستیم سردیم ، داشته باشی اما ب دردت نخوره زجر بدتریه.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

خیلی درکت میکنم

گاهی به مادرم میگم کاشکی سه چهارتا خواهر دیگه ام داشتم

البته خواهر خوب

بعضی خواهرا از ثدتا دشمن بدترن

عزیز هیچوقت از خواهرشوهر و مادرشوهر توقع نداسته باش که مثل خواهر و مادر باشن یعنی اصلا نیستن

خواهرشوهر من خواهر نداره علنا میگه تو خواهر من نیستی چون گاهی مادر شوهرم میگه من عین خواهرشم اما اون نادان میگه نه کی گفته

منم میگم اره کی گفته

بره گمشه از خداشم باشه

نگا فداتشم منم خواهر ندارم ولی خواهرشوهرمو خیلی دوستدارم 

ولی همیشه مادرشوهرم فرق میذاره خب حقم داره ایشون دخترشه عزیز تر براش من نباید ناراحت بشم که 

بنظرم نسبت به این رفتارها بیخیال باش اگه فرق بین همسرت و دختراشم میذاره برات مهم نباشه اصلا

خدای رنگین کمان🕊️

تو تنها نیستی تو خدارو داری که همه چیزته  منتها به چشم نمیاد  منم ن خواهر دارم ن برادر

قربون خدا برم خودش هموامونو داره ولی خوب آدمیزاد به دورو بریشاش دلش خوشه دوست دارم مثل بقیه تو جمعی باشم که دوسم داشته باشن

خیلی درکت میکنم گاهی به مادرم میگم کاشکی سه چهارتا خواهر دیگه ام داشتم البته خواهر خوب بعضی خواهر ...

بنظر منم هیچ وقت خواهر شوهر و عروس جای خواهر هم نمیشن ..

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
خیلی درکت میکنم گاهی به مادرم میگم کاشکی سه چهارتا خواهر دیگه ام داشتم البته خواهر خوب بعضی خواهر ...

تو مهمونیا همیشه خودم کارامو میکنم قربون خدا برم بهم توانشو داده برای ۱۸ نفر با شکم حامله خودم برنج آبکش کردم و غذا گذاشتم مادر شوهرم پاشو تو آشپز خونه نذاشت ولی برای دختراش دوروز قبل میره کمک🥲

بنظر منم هیچ وقت خواهر شوهر و عروس جای خواهر هم نمیشن ..

درسته هیچوقت نمیشن

اما اگر کسی بشما بگه از سر محبت و مهر بگه منم عین خواهرت

سریع برمیداری میگی نه کی گفته تو جای خواهرمی اصلا هم نیستی

این چی

هر چند گاهی خواهر خوب نیازه اما سعی کن ب خودت متکی باشی 

من خواهر دارم بدتر از نداشتن ،خودخواهن و توجه ب بقیه ندارند،  اصلا اصلا کمک نیستن