2777
2789
عنوان

💛🦋،،،

56 بازدید | 5 پست

ای عشق چنان کردی در وجودم که گاه بی تابانه می نشینم بر روی خاطرات خیالم واز تو مینویسم گویا تو در همین نزدیکی هستی گویا صدایم را میشنوی اما چنان از هم دوریم که باورش برایمان سخت است  نمیدانم این منی که الان هستم

واقعی هست یا توی در وجودم ،که هر وقت خودم را در آیینه میبنم گویا معشوقه ام دارد به من نگاه میکند گویا او دارد مرا میبوسد بوسه ای که هر روز جاش تازه تر از دیروز میشود

این عشق !چه چیزیست که وقتی در وجود آدم می افتد

دیگه آن آدم ،هیچوقت خود واقعیش نمیشود.

امیدوارم اگر عاشق کسی هستید و معشقوتون بهتون نزدیکه

همین الان بروید صورتش رو ببوسید

باور کنید

زندگی یعنی عشق

اگر هم مثل من دورید:

از دور ببوسید

آنه ! تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت،وقتی روشنی چشم هایت در پشت پرده های مه آلود،اندوه پنهان بود .با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکی ات ،از تنهایی معصومانه دستهایت ،آیا میدانی که در هجوم دردها و غم هایت ،ودر گیرو دار ملال آورِ دوران زندگی ات ،حقیقت زلالیِ دریاچه ی نقره ای نهفته بود؟ آنه اکنون آمده ام تا دستهایت را به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری،در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی ،و اینک آنه ! شکفتن و سبز شدن در انتظار توست ،در انتظار تو  ...💛🪴🍀🌿مینیمالیست 🧚‍♀آرزوهایم را به خدایی سپردم که یوسف را از ته چاه به پادشاهی رساند ...            💌 یادداشت های روزانه ام .
راهنماییم میکنید؟ میتونم راحت باشم؟

بفرما عزیزم 

راحت باش 😅🤍

آنه ! تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت،وقتی روشنی چشم هایت در پشت پرده های مه آلود،اندوه پنهان بود .با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکی ات ،از تنهایی معصومانه دستهایت ،آیا میدانی که در هجوم دردها و غم هایت ،ودر گیرو دار ملال آورِ دوران زندگی ات ،حقیقت زلالیِ دریاچه ی نقره ای نهفته بود؟ آنه اکنون آمده ام تا دستهایت را به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری،در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی ،و اینک آنه ! شکفتن و سبز شدن در انتظار توست ،در انتظار تو  ...💛🪴🍀🌿مینیمالیست 🧚‍♀آرزوهایم را به خدایی سپردم که یوسف را از ته چاه به پادشاهی رساند ...            💌 یادداشت های روزانه ام .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرما عزیزم  راحت باش 😅🤍

نمیدونم یه نفر بهم علاقه داشت یا نه و یه سری چیزا رو هم نمیفهمم

استاد کلاس زبانم بود و رفتارش با من خیلی فرق داشت با بقیه

خیلی میخوام خلاصه بگم از یه جایی به بعد اومد تو خوابم و بعد از رفتنش از موسسه تازه قانع شدم که من بهش احساس پیدا کردم ولی عشق نبود و نیست و این که مثلا سه هفته پیش کاملا بی حس شدم اما شبش اومد تو خوابم و دوباره پررنگ شد 

حسی بهم داشته به نظرت؟ چی کار کنم؟

نمیدونم یه نفر بهم علاقه داشت یا نه و یه سری چیزا رو هم نمیفهمم استاد کلاس زبانم بود و رفتارش با من ...

به نظرم افکار خودتون رو درگیر نکنید

نمیدونم واقعا منکه تو دلش نیستم عزیزم😅🤍 اما اینکه میگی از موسسه رفته قبلش حداقل باید بهت می‌گفت 

چون طول روز یا حالا قبلش  بهش فکر کردی اومده تو خوابت .هیچ کاری نکن اقتضای سنته 😬یه حس فوق زود گذر 

😩نری بهش بگیا بعدا بخاطر این رفتار عجولانت سرتو میخوایی بکوبی دیوار

به نظرم افکار خودتون رو درگیر نکنید نمیدونم واقعا منکه تو دلش نیستم عزیزم😅🤍 اما اینکه میگی از موس ...

این اره ولی میگم بهش فکر نمی کردم تا کم رنگ میشد میومد بعد موسسه هم کلا دوربین و صدا ضبط کن در اومدنی هم فقط اومد بگه من دیگه نمیتونم بیام اعزام شدم ، رفته دانشگاه افسری ... واقعا دارم رد میدم همش بیخیال میشم یه حسی میگه این دیر یا زود سر و کلش پیدا میشه