2777
2789
وااای اسی جان ازدست تودخترگفتمکه چیزیش نیست اینقدرنگران نباش بابا   من خودم دوتابچه دارم اونقد ...

بچه های شما هم کم اشتها که میشن و کم شیر میخوردن پوشکشون هم کمتر خیس میکردن؟

برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی 🙏👼خدا جونم پسر کوچولومو صحیح و سالم برسون بغل من و باباییش و آبجیش 💖چشمام فقط خیره به دستای توهست مهربون پروردگارم ،کمکم کن ♥️پسر کوچولوی من ۲۸ مرداد به دنیا اومد و زندگیم رو رنگی رنگی کرد ،امروز ۲۸ شهریور پسرم یه ماهشه 😍😊تو که لبخند میزنی منو از نو میسازی پسرم ،تو رو اینقدر دوست دارم که نمیتونم با کلمات بیان کنم ،الان وارد یه تاپیک شدم که عنوانش این بود(مادر بودن چجور حسیه ؟؟)منم اومدم نظر بدم که دیدم با هیچ کلمه ای نمیتونم بیانش کنم ،نمیتونم بگم یه بچه وقتی وارد زندگیت میشه زندگیت چقدرررررر متحول میشه خداااا یااااا این حس خوب رو برای همه ارزو میکنم ،شکرت یا رب که منو لایق مادر شدن دونستی 🙃😍😍😍پسر کوچولوی من امروز ۶ ماهه شده و دیگه واسه خودش مردی شده ،بمونی برام عزیز مادر 😘تو و خواهرت دنیای من شدین ،باورم نمیشه ،من ،همون دختر شوخ و شیطونی که سر و تهشو میزدی ازش جوک و لطیفه و خنده میبارید حالا ۱۴ ساله که یه مادر نگران هستم ،اره من نگران فرزندانم میشم ،این خلصت و ویژگی مادرهاست ،الهی که ابجیت مامان بشه و تو بابا بشی و منم زنده باشم و اون روزها رو ببینم ،با موهای سفید و یه عصا تو دستم واسه بچه هاتون داستان تعریف کنم 😂
بچه های شما هم کم اشتها که میشن و کم شیر میخوردن پوشکشون هم کمتر خیس میکردن؟

بله همه ی بچه هااینجورمیشن دیگه 

خب شیرنخوره باید ببری دکتر متخصص کودکان اون معاینه میکنه بعدشیرخشکی هست اگه شیر شوعوض میکنه  

همیشه بهبچه آب جوشیده سردشدهبدیدآب بدنش کم نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن نیس اصلا من رو حسابم شماها نیستین با استارتر بودم من چهار تا بچه بزرگ کردم تجربه ام بهتر از توییه ...

حسش نیست نباشه برامم اهمیتی نداره جواب بدی یا نه

بچه دارم دوتا ،،و‌تجربه و مطالعه کافی دارم

هردوهم زیرنظر بهترین متخصصا بودن از اول 

نه با نظر خاله قزی و‌اقدس خانم بزرگ کنم

و بجای اینکه بگم ادرارسوختگی بگم لای پاهاش کباب شدن😉😉😉

با استاتر بودی ولی چون داشتی چرت میگفتی لازم دونستم پست بزارم تا بقیه بدونن و یکی که تجربه نداره این چرت و پرتا رو باور نکنه

هیچ جا توی هیچ کتابی و‌هیچ متخصصی حرفت تایید نمیکنه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
بله همه ی بچه هااینجورمیشن دیگه  خب شیرنخوره باید ببری دکتر متخصص کودکان اون معاینه میکنه بعدش ...

ممنونم عزیزم 💖💖🌹🌹خدا بجه هاتو برات نگه داره 😘😘

برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی 🙏👼خدا جونم پسر کوچولومو صحیح و سالم برسون بغل من و باباییش و آبجیش 💖چشمام فقط خیره به دستای توهست مهربون پروردگارم ،کمکم کن ♥️پسر کوچولوی من ۲۸ مرداد به دنیا اومد و زندگیم رو رنگی رنگی کرد ،امروز ۲۸ شهریور پسرم یه ماهشه 😍😊تو که لبخند میزنی منو از نو میسازی پسرم ،تو رو اینقدر دوست دارم که نمیتونم با کلمات بیان کنم ،الان وارد یه تاپیک شدم که عنوانش این بود(مادر بودن چجور حسیه ؟؟)منم اومدم نظر بدم که دیدم با هیچ کلمه ای نمیتونم بیانش کنم ،نمیتونم بگم یه بچه وقتی وارد زندگیت میشه زندگیت چقدرررررر متحول میشه خداااا یااااا این حس خوب رو برای همه ارزو میکنم ،شکرت یا رب که منو لایق مادر شدن دونستی 🙃😍😍😍پسر کوچولوی من امروز ۶ ماهه شده و دیگه واسه خودش مردی شده ،بمونی برام عزیز مادر 😘تو و خواهرت دنیای من شدین ،باورم نمیشه ،من ،همون دختر شوخ و شیطونی که سر و تهشو میزدی ازش جوک و لطیفه و خنده میبارید حالا ۱۴ ساله که یه مادر نگران هستم ،اره من نگران فرزندانم میشم ،این خلصت و ویژگی مادرهاست ،الهی که ابجیت مامان بشه و تو بابا بشی و منم زنده باشم و اون روزها رو ببینم ،با موهای سفید و یه عصا تو دستم واسه بچه هاتون داستان تعریف کنم 😂
حسش نیست نباشه برامم اهمیتی نداره جواب بدی یا نه بچه دارم دوتا ،،و‌تجربه و مطالعه کافی دارم هردوهم ...

وای توروخداباهم دعوانکنید 😢

خدابچه های هممونوحفظ کنه 

انشاالله تنشون سالم باشه عزیزم

وای توروخداباهم دعوانکنید 😢 خدابچه های هممونوحفظ کنه  انشاالله تنشون سالم باشه عزیزم

نه گلم دعوا نیست باید بدونه هرچیزی دلش خاست توی سایت نگه

ممنون گلم انشاالله💖💖😘

نه گلم دعوا نیست باید بدونه هرچیزی دلش خاست توی سایت نگه ممنون گلم انشاالله💖💖😘

من هرچی دلم بخواد میگم به توام ربطی نداره اون متخصص های ک میگی حتما مادرت بوده

یام اگ دکتر بوده از این دکترای ک بوده ک معلوم نیس مدرکشو از کدوم کجا گرفته

بعدشم همههه از قدیما میگفتن بچه پاش بسوزه از آب دندونه

من اینو از حرف مادرای قدیمی میگم ن این دکترای آبکی ک تو رفتی پییش

بعدشم منم بچها مو با نظر بقیه بزرگ نکردم منم میرم پیش دکتر آدینه تو مشهد ک میگن بهترین دکتر کودکانه

ی باز دگه زر بزنی بد مبینی 

من هرچی دلم بخواد میگم به توام ربطی نداره اون متخصص های ک میگی حتما مادرت بوده یام اگ دکتر بوده از ...

نیاز به توضیح بیشتر نیست دیگه از ادبیات چاله میدونیت مشخصه کجا و‌چطوری تربیت شدی،،،بحث بیشتر باتو توهین به شخصیت خودمه

نیاز به توضیح بیشتر نیست دیگه از ادبیات چاله میدونیت مشخصه کجا و‌چطوری تربیت شدی،،،بحث بیشتر باتو تو ...

من ک جای خوبی بزرگ و تربیت شدم اما فک کنم این تویی ک اصلا خوب تربیت نشدی و 

... دارع میسوزه 

تو اصلا شخصیتم می‌دونی چیه!😂

من ک جای خوبی بزرگ و تربیت شدم اما فک کنم این تویی ک اصلا خوب تربیت نشدی و  ... دارع میسوزه&nb ...

از طرز صحبت کردنت مشخصه

پسته بی مغز چون لب واکند رسوا شود😉

از طرز صحبت کردنت مشخصه پسته بی مغز چون لب واکند رسوا شود😉

ببین دیگه جوابتو نمیدم انقد ریپ بزن تا .. بخوری

جواب این حرفام نمیدم بزار دلت با همین اراجیفت خوش باشه

آدمای مثل تو مغز تو سرشون ندارن اصلا انگار ی تیکه ... تو سرشونع

ببین دیگه جوابتو نمیدم انقد ریپ بزن تا .. بخوری جواب این حرفام نمیدم بزار دلت با همین اراجیفت خوش ب ...

تموم حرفا لایق خودته

بازم میگم از ادبیاتت مشخصه‌ چجور جایی و با چه فرهنگی تربیت شدی😉

عزیزم اشتهای نوزادت برگشت ؟ برام مهمه بدونم

بچه شمام اینطور شده ؟ 

دختر من دقیقا شب قبل واکسن با تمام میل فرنی خورد حتی آخرش قاشق خالی هم می‌بردم سمتش دهنش وا میکرد 

دقیقا از روز واکسن دیگه نخورد... حتی سرلاک برنج هم گرفتم لب نزد. 

درست میشه خودش ؟