2777
2789
عنوان

دلیل فرق گذاشتن چیه؟!

359 بازدید | 7 پست

من یه دوست خیلی صمیمی دارم آدم مودب تحصیل کرده و خوش صحبتی هم هست خیلیم مهربون و دست و دلبازه

تازگی زایمان کرده ‌روزی که کادوی بچه اشو بردم داشتیم صحبت میکردیم یهو گریه اش گرفت گفت کادوی تو از کادوی خواهر شوهرم گرونتره در صورتی که مادر شوهرم سر هر مراسم مارو مجبور میکرد کادوی خارج از توان بدیم الانم حس میکنم میخواستن فقط تحقیر کنن و ثابت کنن فرق میذارن و بچه ی من براشون بی اهمیت تره... ( دوستم و خواهر شوهرش و جاریش توی فاصله ی دو سال بچه دار شدن و هر سه دختر به دنیا آوردن خانواده ی همسرش برای اونها طلا دادن برای بچه ی دوستم یک تومن پول...)

صحبتهاش خیلی ناراحت کننده بود ،واقعا هیچوقت همچین خانواده هایی رو درک نمیکنم چجوری بین بچه هاشون انقدر فرق میذارن ،حالا بچه هیچی اون نوه ی تازه دنیا اومده چه گناهی کرده که فرق میذارن!!!!!!!!

چقدر این کارا ناراحت کننده ست بخدا😔

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.