2777
2789

فهرست:

۱ نیمه گمشده وجود داره؟ چجوریه؟
۲ رابطه نیمه گمشده و کاریزما: اگه فردی مشهور و یا کاریزماتیک با نیمه گمشده ام برخورد ننه   ممکنه باعث بشه نیمخ گمشده ام از من جدا بشه و خیانت کنخ ؟
۳ رابطع نیمخ گمشده و تقدیر
۴ رابطه نیمه گمشده با فرضیه تکامل

جواب سوال ۱ ::
نیمه گمشده به این معنی که فقط ی نفر هست که میتونه خوشبختت کنه وجود نداره
نیمه گمشده به این معنی که  فقط ی ادم خاصی وجود داره که باید باهاش زندگی کنی و اگه بهم نرسیم رابطه خوبی نخواهید داشت وجود نداره
اما به این معنی که دسته خاصی از جنس مخالف هستن که نیمه گمشده ما هستند واقعیت داره
این موضوع همان قضیه مکملی هست
یعنی همو کامل میکنید
ویژگی های نیمه های گمشده:
یک :برای همدیگه به شدت جذاب هستید و وقتی کنار همید احساس میکنید هیچ هم و غمی ندارید و حس ارامش دارید
دو : نیمه های گمشده برای شما خیلی خاص هستن و وقتی دریک جمعی از جنس مخالف قرار بگیرین بازهم حواستون پیش اون نیمه گمشدتونه و بقیه جنس مخالف بودنشون زیاد به چشم نمیاد

مثال شیمی" براای اونایی که تجربی خوندن 
مثلا بگیم برای یک اتم سدیم فقط یک اتم کلر خاصی وجود داره که باید با اون واکنش بده واقعیت ندارع
اما اگه بگیم اتم های کلر نیمه گمشده سدیم هستن واقعیت دارن چون قوی تزین و پایدار ترین پیوند و جاذبه رو تشکیل میدن

۲ جواب سوال :۲

یکی از دغدغه های شما ترس از خیانت هست
اگه شما وارد رابطه با یکی از نیمه های گمشدتون بشید 
خیالتون راحت راحت باشه که هرگزای هرگز خیانتی از جنس مخالفتون نخواهید حتی حتییی اگه یک فرد بسیار مشهور و یا بسیار کاریزما و جذاب به همسرتون درخواست دوستی بده بازهم نیمه گمشده نخواهد لغزید
چون  این یکی از قوانین جهان هستیه که : پیوند بین نیمه های گمشده قوی ترین پیوند بین دو جنس مخالف هست ..
مثلا اگه پیوند شما با فرد کاریزما یا مشهوور یا جذابی رو پیوندی به محکمی یک طناب باشع پیوند بین نیمه های گمشده پیوند بین شما و نیمه گمشدتان مثل زنجیر های آهنبن میمونه
۳ جواب سوال :۳ :
تقدیر هم حقیقت داره اینکه شما فرد یا افرادی از پیش تعیین شده ازدواج خواهید کرد 
برای اطلاعات بیشتر درمورد سوال سوم به کتاب سفر روح از مایکل نیوتن رجوع کنید
۴ جواب سوال ۴:
اینکه عارفان میکن ادم هایی که میان به زندکیتون بع این خاطر اومدن که باعث پیشرفت شما هم بشن کاملا حقیقت داره و هیج کس بی دلیل به زندگیه شما نمیاد
رسیدن به ادم هایی که میتونن نیمه گمشده ما باشن ممکنه برای برخی از ماها زمان بر باشع و طی خطا و  اشتباهات تو روابطمون و چندین رابطه اشتباه و بعد ازینکه خوب پیشرفت کزدیم اونموقع با ادم هایی که نمیمه گمشدمون هستن ملاقات کنیم البته خیلی هام من دیدم تو همون رابطع اول با نیمه های گمشدشون وارد رابطه شدن( بستگی به شزایط زندکی خودتون داره 
والسلام..

نویسنده : متن : ادراک  و تجربیات  و نظرشخصی بنده هست،، 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.