2777
2789

رب مهمه رب انار سیاه ترش —با گردوی کاملا له شده له له —اینامهمن اگه داری تا بقیشم بگم

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیاز رنده شده رو سرخ کن

گردو فسنجون به حدی باید چرخ کنی که حالت خمیری پیدا کنه با این کار دیگه نیاز به یخ ریختن هم نیست

گردو و پودر دارچین و یه کاسه آب سرد و زعفرون رو اضافه کن 

تو این فاصله مرغ هارو سرخ کن بذار تو آبش 

نمک و رب انار ترش رو اضافه کن من رب انار ملس هم میزنم و تمام بذار بپزه

گردو رو میکس کن دوبار یا چرخ کن دوبار بعد پیاز رو ریز خورد کن با روغن کمی زیادتر سرخ کن و کمی زردچوبه بزن و گردو چرخ شده رو اضافه کن و کمی تفت بده و چند تکه یخ بنداز تا روغن گردو پس داده بشه بعد رب انار بزن اگر میخوای ملس باشه رب انار رو مزه کن اگر خودش ملس بود که هیچی اگر ترش تر بود یه قاشق شکر بزن بعد گوشت چرخ کرده که با پیلز رنده شده مخلوط کردی و نمک و فلفل زدی رو قل قلی کن و داخل قابلمه بنداز با مرغ و یا اردک هم میتونی درست کنی حتی با گوشت گوسفندی که تیکه های بزرگ اندازه کف دست باشه میتونی درست کنی آب بریز و زیرشو کم کن و هر یه ربع چند تا دونه یخ کوچیک بنداز تا حسابی روغن بندازه کمی هم میتونی زعفرون دم کرده بریزی نمک و فلفل و اندازه کن گردو هم هر چی بیشتر غلظت خورشت بیشتر میشه 

رب و گردو رو با ی مقدار اب سرد بزار تو قابلمه کمش کن 

هر سری کم شد اب  یا یخ بریز،، بزار واسه خودش بجوشه 

مرغاتو سرخ کن که فقط طلایی بشه تو خورشت وا نشه  بعد ی پیاز و رنده کن رو مرغات  یکم نفت بده نمک و فلفل و زردچوبه یا زعفرون بزن،،بعد موادو بریز تو گردو و اب ک داشت میجوشید همین

زیرشم کم کن برو ی فیلم ببین هر سری بهش سر بزن ک ته نگیره ابش خشک نشه ،،بعد سه ساعت اینا قشنگ روغن میده ی عالمه 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
رب و گردو رو با ی مقدار اب سرد بزار تو قابلمه کمش کن  هر سری کم شد اب  یا یخ بریز،، ...

ببین من فسنجونام حرف نداره دستور اصلیش همینه منتها اصلش با اردک و مرغابیه  ،این ک شکر میگن بریز و رب گوجه یا گردوشو تفت بده دیگه مال شمالیا نیس،

گردویارب برای پنج نفرچقدربریزم

گردو نیم کیلو رب انار هم بستگی به غلظت و طعمی که میخوای داره اولش ۳ تا قاشق بزن اگر خواستی ملس تر باشه در آخر باز اضافه کن یکی دو تا من همیشه مزه میکنم بعد اضافه میکنم