2777
2789

خیر تداخلی ندارن 

ولی پیشنهاد می‌کنم بهیچ عنوان از این داروی پرعارضه استفاده نکنید 

عارضه شایع این دارو ریزش موی سر هست که اگر این عارضه رو بده قابل درمان نیست و سیکل ریزش بین 2 تا 5 سال تا خروج کامل از بدن طول می‌کشه.

طبق تحقیقات این دارو ریسک ابتلا به کولیت و‌کرون رو افزایش میده که تحقیقات اون‌ رو می‌تونید جستجو کنید.

اگر مشکل جوش صورت رو می‌خواید درمان کنید باید بدن رو سم زدایی کنید که برای این کار راههای اصولی زیادی وجود داره و نیازی به استفاده از این داروی خطرناک نیست،که با یک تحقیق ساده هم خودتون متوجه این عوارض و خطرات میشید.

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
خیر تداخلی ندارن  ولی پیشنهاد می‌کنم بهیچ عنوان از این داروی پرعارضه استفاده نکنید  عارض ...

ینی میتونم همزمان مصرف کنم؟ 

زیر نظر دکتر قرص راکوتان مصرف میکنم 

...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی میتونم همزمان مصرف کنم؟  زیر نظر دکتر قرص راکوتان مصرف میکنم

بله مصرف همزمان مشکلی نداره،ولی قرار نیست که هر دارویی که یک پزشک تجویز می‌کنه ما مصرف کنیم البته منظورم در موارد خاص مثل مورد شماست،پزشک شما داره جزیره‌ای به مشکل شما نگاه می‌کنه در حالی که دارویی مثل راکوتان باید با نگاه همه‌جانبه تجویز بشه،خودتون با یه تحقیق ساده متوجه میشید که این دارو در واقع نباید اصلا تولید بشه ولی منفعت شرکت‌های داروسازی مثل خیلی دیگه از داروها در تولید و تجویزه،شما باید خودتون به فکر سلامتیتون باشید و بخاطر یک مقدار زیبایی تمام سلامتیتون رو بخطر نندازید،که البته بماند که تنبلی تخمدان از عوامل ابتلاء به کبد چرب حساب میشه و با این قرص کبد رو از دوطرف زیرفشار میبرید.که خودش عامل چندین و چند بیماری دیگه‌ست.مثل دیابت و فشار خون و...

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.