2777
2789
عنوان

فردا زایمانه میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 63 پست
اصلااسترس نداشته باش سعی کن نفس عمیق وراحت بکشی حالت سجده زیادبروبچه راحتتروزودتردنیامیاد کلاازاو ...

دعای زایمان؟

سوره مریم منظورته؟

تا که پرسیدم ز خالق عشق چیست؟در جوابم اینچنین گفت و گریست لیلی ومجنون فقط افسانه است عشق بازی کار عباس علی ست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعای زایمان؟ سوره مریم منظورته؟

فکرنکنم

توی اینترنت سرچ کن

کوچیکه

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

انشالله که زایمانت آسان باشه عزیزم 

با آمپول که توی سرم میزنن 

اگه انقباض نداشته باشی سرعت سرم رو بیشتر میکنن 

من خودم طبیعی بودم و دردم نمی‌گرفت من رو نبردن سزارین با آمپول طبیعی زایمان کردم 

بدن هرکسی فرق داره 

من تا سه سانت درد نداشتم و کلا از یک ظهر انقباضم شروع شد و تا پنج بعدازظهر قابل تحمل بود از پنج به بعد دردم هر لحظه شدیدتر شد و ده و ربع شب  ده سانت شدم بعضیا رو هم دیدم یک روز کامل درد کشیدن یکی هم می‌گفت کلا یک ساعته زایمان کردم 

برای همین میگم بدن هر کسی فرق داره توکل به خدا کن 

موقعی که ده سانت شدی و میخوای زور بزنی اصلا جیغ نزن چون اصلا فایده ای نداره 

انگار که یبوست هستی فقط زور بزن 

انشالله که آسون ترین زایمان رو داشته باشی

نترس بابا اصلا درد نداره من طبیعی بودم ۱۸ساعت تو اتاق  بخدا از بیکاری خوابم میبرد  😂😂دها ...

بعد که دهانه رحم خیلی باز شد مثلا ۷ سانت اونموقعه درد داشتی دیگه

مامان فسقلی جون 
بعد که دهانه رحم خیلی باز شد مثلا ۷ سانت اونموقعه درد داشتی دیگه

اره داشتم درد ولی قابل تحمل بود نه که بیخیال باشم  مث دیوونه ها گریه هم میکردم از درد ولی چند درجه از پریود بالاتر بود فقط   . خیلی گندش میکنن بنظرم

واسه سلامتی امام زمانمون{ اللهم صل علی محمد و آل محمد فعجل فرجهم }
وای خدا منو ترسوندن از زایمان میگن میمیری زیر درد از الان ترسیدم🥶

درد ک داره ولی واقعا  بعنوان کسی ک تجربش کرده میگم راحته و قابل تحمل  

واسه سلامتی امام زمانمون{ اللهم صل علی محمد و آل محمد فعجل فرجهم }