من هفته هفت هستم و وقتی نشسته هستم یا تحرک دارم انگار تخمدان راست و شکمم سمت راست میسوزه و سوزن سوزن میشه..انگاری تخمدانم مث تخم مرغ میشه..خیلی میترسم حاملگیم خارج رحمی باشه..میشه راهنماییم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
من اوایل هفته 4 اینا زیر دلم درد داشت ولی الان هفته هفتم هستم هیچ حسی ندارم گاهی خشکی کمر دارم
نه برا اینکه ببینه داخل یا خارج...5 هفته و 6 روز قلبش تشکیل شده بود صداشم گذاشت😮
ای خدا من چیکار کنم که انگار تخمدان سمت راستم میسوزه تو نت هم زدمچیزی نفهمیدم
خارج رحمی لک بینی و درد زیاد داره این فکرای منفی نکن