الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر خوشبختی را برای یک ساعت میخواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز میخواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته میخواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه میخواهید؛ ازدواج کنید.👩❤️👨اگر خوشبختی را برای یک سال میخواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر میخواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام میدهید دوست داشته باشید...❤️
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
حتماااا برو دکتر و آزمایش بده .. حتما ...سهل انگاری نکن... یکی از علائم سرطان خون کبودیهای شدید روی قسمت های مختلف بدنه ... ان شاءالله که چیزی نیست ... ولی سهل انگاری نکن...