2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حس میکنم مراقبت های بعدش خیلی سختمه ولی از دست عینک و لنزم خسته شدم🥲

نه عزیزم زیاد سخت نیست فقط باید بو و دود غذا بهت نخوره مثلا از قبل غذا فریز کنی برا یه هفته 

یه مدت کوتاه عینک دودی میزنی هم داخل خونه هم بیرون 

تا دو ماه تار میبینی بعد دوماه خوب خوب میشی 

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

من ١٢ سال پیش انجام دادم راضی هستم. دقیقا یادم نیست چه مراقبت هایی داشت، ولی در هر صورت سخت نبود.&nb ...

خداروشکر

عزیزم رعایت میکنی مثلا گوشی و تلویزیون و اینا؟ 

بعد یادتونه تا چند وقت نباید دست به چشمتون میزدین؟ 

ببخشید زیاد شدن سوالام💙🙏🏻

خداروشکر عزیزم رعایت میکنی مثلا گوشی و تلویزیون و اینا؟  بعد یادتونه تا چند وقت نباید دست به ...

نه متاسفانه خاطرم نیست. اما الان رعایت خاصی نمی کنم مثل بقیه..اهل تلویزیون نیستم. ولی با کامپیوتر زیاد کار می کنم و گوشی هم در حد متوسط

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من میخواستم انجام بدم گفتن ۴۰سالگی برمیگرده پشیمون شدم ۳۳سالمه

رعایت کنی برنمیگرده من شنیدم هر موقع حس کردی چشمات تار شدن اگه همون روز های اول مصرف ویتامین سی و اناناس و اب هویج و اب پرتقال رو بالا ببری فوری خوب میشی..... 

رعایت کنی برنمیگرده من شنیدم هر موقع حس کردی چشمات تار شدن اگه همون روز های اول مصرف ویتامین سی و ان ...

خوده دکتر بهم گفت ۴۰سالگی برمیگرده

الان دوسدارم بدونم واقعیت داره یا نه