2777
2789
عنوان

اونایی که عروس هلندی دارن بیان:)

195 بازدید | 5 پست

عروس هلندیم همش سرو صدا میکرد صبحا تا موقعی که بیدار شم و من با اینکه میشنیدم دوباره میخوابیدم و الان چند روزیه که سر و صدا نمیکنه البته امروز یه خورده سر و صدا کرد ولی از روزای قبل کمتر بود و این چند روزم چون سرما خوردم سمتش نرفتم چون میترسم سرما بخوره و نمیدونم الان چیکار کنم یعنی افسردگی گرفته؟"خدا نکنه اصلا دلم نمیخوام همچین اتفاقی بیفته"یا اینکه خوابش بهم ریخته؟چون ما شبا بیداریم تا سحر و عروسمم بیدارع و بعد اذان که میخوابیم ایشون هم میخوابه😟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا🥺🥺😍😍عروس خیلی حساسه حتما ناراحت شده دیگ قهرکرده ب خیال خودش برو پیشش باش حرف بزن افسردگی ن ...

یعنی اگه باهتش حرف بزنم اوکی میشه؟وای خداروشکر پس افسردگی نداره ممنونم گل🤠

یعنی اگه باهتش حرف بزنم اوکی میشه؟وای خداروشکر پس افسردگی نداره ممنونم گل🤠

فدا،اره باش حرف بزن نازش کن یکم قربون صدقش بریا سرتو میخوره انقده جیغ جیغ میکنه😂

خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.