بچه خواهرم ۴ سالشه خیلی لوس و بی ادبه . چون همیشه باهاش مهربون رفتار کردم خیلی لوس شده به من حرفای زشت میزنه جلو مهمون و جلوی بقیه همیشه حرف زشت به من میزنه امروز جلو کلی مهمون یه حرف زشت به من زد خیلی خجالت کشیدم جالب اینه فقط با من خیلی لج کرده .منم اصلن کاری بهش ندارم اصلا حرف نمیزنم باهاش ولی دست از سرم برنمیداره دعواشم میکنم خواهرم ناراحت میشه چیکار کنم دیگه خسته شدم از دستش
میدونید بچه ها من خودم بچه ای بودم که از اول بچگی جیب خالی بزرگ شدم تو خونه کمک مادرم بودم و یه حقیقت مطلق میدونید تازگی ها متوجه شدم دور من وحشی های هرزه کثافت پیت پلید عقده ای سادیسمی حیوون گوز گریگوری پرمدعا گرفته روانی اون از والدین بدجنسم با بدجنسی حسابی منو انداختن پایین پرتم کردن وسط گریگوری های حیوون تنه لش جامعه.، الانم یه مرد زن دار دهانی لوس ننر پست پلید بی شرف افتاده دنبال من عر میزنه مزخرف میگه مرتیکه زگیل گوز گریگوری بی شرف خاله زنک فک کن از اول بچگی جیب پر پول ک.ص خل خان 24 در حال لش بازی عن بازی بدترین دردناک ترین بخش ماجرا گه آقا سنگین تر از دسته گیمش بلند نکرده مرتیکه پست پلید بی شرف هرزه متجاوز حیوون با اون ج نده دهانی خاش افتاده دنبال من عر میزنه خاله زنک بازی درمیاره درست مثل سالمندان خرفت روانی آشغال های بی شرف فاسد کودن اما داستان من چه قدر شبیه داستان هیاهوی بچه فمینیسم کردم مردم مجرد گیرم میاد نگو گخ زاده وحشی متجاوز پست پلید خاله زنک بی شرف گیرم اومده روانی تازه توله بی خاصیتش هم باید بلند کنن زگیل گه زاده بدذات پلید حیوون متجاوز بی شرف لوس ننر عوضی خودخواه سادیسمی گع زاده کودن تنه لش حیوون 🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🔥🔥🔥🫤🔥🔥🔥🫤🔥🔥🔥🔥🔥🔥