2777
2789
عنوان

خانومای بارداروماماناکمکککک🙏🙏

88 بازدید | 16 پست

اردیروزنزدیک مثانم حس میکنم حس میکنم حباب میترکه ۲۴هفتمه ولی نی نی لگدشوکنلرنافم میزنه پس این پایینی چیه نگرانم؟!!!

۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡

نیشگون میگیره 

من کل بارداریم همسن بود ،،مث نیشگون گرفتن رگ‌بود

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

ینی الان تاپیک مادرشوهربودهمه میومدن انگارسایت بارداری نیس اینجا

۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیشگون میگیره  من کل بارداریم همسن بود ،،مث نیشگون گرفتن رگ‌بود

برامن انگارحباب میترکه خیلی پایینه میترسم دهانه رحمم نیس؟

کلااا نی نی سایت سوالای بارداری و مربوط به اون وکم میان جواب میدن نمیدونم چراا😄😄😄

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
میگن وقتی اینجوری میشه بچه دارع تو شکم سک سکه  میکنه

دوروزه اینجوری شدم هرروزسکسکه میکنه؟

برامن انگارحباب میترکه خیلی پایینه میترسم دهانه رحمم نیس؟

گهواره نصب کن کمکت میکنن

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
از کی حرکتشو فهمیدین  من ۱۹ هفتمه تا الان دوبار اینا فهمیدم حرکتشو

از۲۲هفته بع بعدمیفهمی زوده هنوز

کلااا نی نی سایت سوالای بارداری و مربوط به اون وکم میان جواب میدن نمیدونم چراا😄😄😄

دقیقاا

اره بچه من هرروز سک سکه میکرد هفته های اخر حتی درروز چند بار

چه جالب شماهم احساستون مثل ترکیدن حباب بود؟

گهواره نصب کن کمکت میکنن

گهواره هم مث اینجافرقی ندارن