2777
2789
عنوان

بخاطر نی نی سایت از شوهرم سرد شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 31 پست

آتش بگیره این سایت ک ناخودآگاه روی آدم تاثیر میذاره

من از بچه دار شدن فراری ام به خاطر تاثیر همین سایته

یکی دیگه از شوهر کردن میترسه....🤧🤧🤧🤧🤧

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا اینایی که میگن ما درآمدمون ماهی ۵۰ میلیونه نمی دونم چرا ما دور و اطرافمون نمی بینیمشون. هرکی دور ماست توی بهترین حالت نهایتا ۲۰-۳۰ درمیاره.

میانگین درآمد توی این کشور ۱۵ میلیونه خودتون رو با آمار و ارقام توی این سایت گول نزنید.

چرته عزیزم 

بشنو و باور نکن 

اگرم باشه برای گروه خاصیه مختص همه نیست 

من ده سال از شوهرم کوچیک ترم

ولی شوهرم پولدار نیست معمولیه 

اختلاف سنی زیاد شاید آسایش مالی بیشتری بیاره ولی قطعا توی رفتار سلیقه و پوشش کمی دچار اختلاف میشید 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

😐😐😐😐مگه چشم‌نداشتی وقت‌ازدواج،اول که اینجا مجازیه چرت و‌پرت‌زیاد میگن‌هر‌کسی‌۱۰۰۰جو‌رمشکل داره که‌شما خبر نداری،بعدشم‌ اینقدر خاله زنک نباش وقتی یکیو‌انتخاب کردی یعنی تو دینا پر‌از ادمایی‌هست که خیلی بهتر‌از اونن با انتخاب اون یه نقر‌چشمتو رو‌بقیه بستی دیگه

خاک بر سرت.😐ببخش چیزی جزین نیومد بنویسم برات

کدوم ادمی میشینه چرتکه میندازه بخاطر پول کمو زیاد جدا شه؟خو شعور زندگی مشترک ندارید امار طلاقو بالا نبرید.

امثال من زمینو زمانو میدوزن بهم که زندگی کنن نپاشن همه جیو تحمل میکنن بعد یکی مث تو میاد همچین چیزی میگه

طفلک شوهرت ک رو تو حساب کرده برا زندگی ناراحتم میشی بشو☹️

نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶‍

بدوبدو الان شوور نی نی سایتی تموم میشه .بچه ای والا 

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

بیچاره شوهرت،چقدتودهن بینی

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

ببین منم خودم با یکی که وضعش بهتر از بابام بود ازدواج کردم،برامم مهم بود،چون حوصله نداشتم مثل مامانم زندگی کارمندی داشته باشم و بچم وسط خونه مادرشوهر به دنیا بیاد

شمام که حساس بودی و معیارت این بود باید از اول با یکی که وضعش به خودت میخورد ازدواج میکردی

تقصیر این جا و اینستا و توییتر ننداز

ازدواج که بازیچه نیس 

باید از اول همه چیو میسنجیدی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه