2777
2789
عنوان

خرید ماشین

134 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

از بی ماشینی خستم و پولمم اندازه ایه که یه رنو پی کی بخرم

نظرتون چیه؟ 

همه میگن رو دستت میمونه بعدا نمیتونه بفروشی

کسی میتونه راهنمایم کنه 

بخرم بنظرتون؟ 

گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلایی چیزی جور کن  یا چند ماه صبر کن یکم بیشترش کن یه پراید بخر

فرقشون زیاده حداقل باید صدتومن بزارم رو پولم ک اونم تامن جور کنم دوبرابر شده قیمتش... 

گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی...

ماشین خراب و مدل پایین نخری بهتره چون فقط سالانه پنج شش میلیون پول بیمشه هزینه های خود ماشین هم به خاطر فرسودگیش خیلی بالاست به نظرم یه وام بگیر یه مدل بالاتر بگیر 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

رنو ماشینیه که هر تعمیر کاری قبول نمیکنه درستش کنه با اینکه موتور پراید روش سواره خریدش یه مسئله س تعمیر و نگهداریش هزار تا

آسمان تیر قضا صیاد است                                                     این عمل از فلک کج رو کج رفتار است                                       بخت یاری نکند من چه کنم غیر فغان                                       روز و شب کارمن از گردش او فریاد است                               آسمان تخته و انجم بودش مهره نرد                                         کعبتینش مه و خورشید فلک نراد است                                      با چنین تخته و این مهره و این کهنه حریف                           چشم بردن بودت،عقل تو بی بنیاد است                                     اصل در آمد کار است نه دانستن کار                                         تاس اگر نیک نشیند همه کس نراد است              
والا تاحالا پشت رنو نشستم فقط با تیبا و ال نود و پراید و ساینا روندم

ماشین سفتیه به شدت

فرمون و کلاچ و.... سفت

اصلا با فرمون ماشینایی که میگی قابل مقایسه نیست

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨