2777
2789

داداشم رفت خواستگاری یه دختر همه برنامه هاشو باش چید لیاسا حلقه بعد بهش یه شرایط گذاشت که فکرشو نمیکردیم دختره قبول کنه گفت من اخلاقم امروزی نیست مرد سالارم حق ادامه تحصیل نداری حتما باید چادری باشه دختره همه شرایطشو قبول کرد بعد داداشم گفت نمیخامت دختره با باش  انقد گریه کردن التماس دادشمو کردن انقد زنگ زند  داداشم اصلا زیر بار نرفت

حالا من محل کارم به همکار پسر چراغ سبز دادم رفت پسم زد بی محلم کرد و آبرومو جلو بقیه برد همه همکارا تیکه بارونم کردن و بهم خندیدن پسره از عمد منو میبینه راهشو کج میکنه بقیم میگن طفلی دوباره فراری شد در حالی که من دیگه خجالت کشیدم و سربه زیرم ولی با ابن رفتارا خیلی خورد میشم

حالا سوال من اینع که اگه دختره آه کشیده  چرا من باید تقاص پس بدم من که دخالتی نداشتم😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو تقاص اشتباه برادرتو پس ندادی. تو داری چوب بی عقلی خودتو میخوری !

ن انقد بی عقل نیستم  من چوب راهنمایی های  این سایتو میخورم که بهم گفتن چراغ سبز بهترین راهکار برای جذب پسره

شاید دختره و خانوادش نفرین کردن  گفتن سر خواهرت بیاد 😢😢😢

منم همینو میگم خیلی آه کشیدن و گریه کردن برای دادشم الان منم خیلی گریه میکنم که اون پسر اینکارو باهام کرد

خب فداتشم آدم عاقل از اینجا راهنمایی نمیگیره که. گفتم بی عقل ناراحت نشی. منم همین اشتباه رو انجام دا ...

خب پس خودتم بی عقلی🤣 خب من  تو این زمینه ها تجربه ای نداشتم اولبن بارم بود که یه پسر برام جذابه گفتم از تجربیات دیگران استفاده کنم

خب پس خودتم بی عقلی🤣 خب من  تو این زمینه ها تجربه ای نداشتم اولبن بارم بود که یه پسر برام جذاب ...

خب دقیقا به خاطر همین گفتم بی عقلی.چون خودمم بی عقلی کردم😂 

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
خب دقیقا به خاطر همین گفتم بی عقلی.چون خودمم بی عقلی کردم😂 

به راهنمایی این نی نی سایتیا نمیشه اتکا کرد من به اینا گوش دادم

ادم از عقل خودش استفاده کنه بهتره