2777
2789

سلام خانمای گل، عیدتون مبارک 

تازه انتقال مثبت شده ،از یه طرف خودم سرما خوردگی شدید و سرفه های شدید گرفتم ،از یه طرف دخترم دوز عیدی پاش شکسته   خیلی ناراحتم 

فکر کنم جنین جاکن شه از بس سرفه کردم ،با این اوصاف باید مدام دخترمو بغل کنم ببرم دستشویی ،هر کاری میکنم از پوشک استفاده نمیکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا خودش نگه میداره. منم مهر ماه اول کرونا گرفتم بعد تست دادم فهمیدم باردارم انقدر بالا آوردم و سرفه زدم تا دو ماه شب ها نشسته میخوابیدم ولی بازم سرفه های خشک شدید میکردم. 

بعد اون دخترم کلاس اول بود انواع و اقسام و ویروس هارو هر دو هفته میورد یا به دخترم رسیدگی میکردم یا خودم میگرفتم و میوفتادم تو خونه‌ دارو هم نمیتونستم بخورم . خیلی اذیت شدم این شش ماه ولی خداروشکر بارداریم تا الان به هر سختی  بود حفظ شد. البته از ۸ هفته شیاف میگذارم چون لک میدیدم. 

عزیزم نیار به کمک داری. حتما از اطرافیان کمک بگیر. اگر کسی نیست حتما برای این مدت که دخترت پاش گچ هس ...

خیلی سخته 

من خانوادم یه شهر دیگن، شوهرم بیشتر وقتا شیفته 

نمیدونم حکمتش چیه 

خدا خودش نگه میداره. منم مهر ماه اول کرونا گرفتم بعد تست دادم فهمیدم باردارم انقدر بالا آوردم و سرفه ...

خدا بچه هاتون حفظ کنه ،من همش نگرانم ،چنان سرفه هایی میکنم‌که از درد مثل مار به خودم میپیچم ...دیشب تا ۳ نیمه شب دکتر بودیم تا پاشو گچ گرفتن

خدا بچه هاتون حفظ کنه ،من همش نگرانم ،چنان سرفه هایی میکنم‌که از درد مثل مار به خودم میپیچم ...دیشب ...

عزیزم میفممت خدا کمکت کنه خدا خودش حفظش میکنه هر روز برای سلامتیشون ایه الکرسی بخون، سعی کن تا پاش تو گچه از کسی کمک بگیری هم همسرت هم مادر و خواهری. 

عزیزم به قول دوستان خدا خودش بخاد نگه میداره..یعنی من هنوزم بالا میارم....تا ۴ ماه اول که افتضاح بود ...

ان شاالله به سلامتی بغل بگیریش،منم خدا کمک کنه ،خیلی شرایطم سخت شد ....دو روز قبل از اینکه عید شه برای دو تا بچه یتیم پول ریختم ،مطمئنم صدقه دادم دخترم فقط پاش شکست وگرنه حتما یا خدای ناکرده میمرد یا قطع نخاع میشد