2777
2789
عنوان

زبون تند و دل سیاه یعنی چه؟

77 بازدید | 5 پست

چیکار کنن میگید فلانی دلش سیاهه ؟ 

زبون تند داشتن به چه مدل جمله هایی میگن 

از دیالوگایی ک دل شکستن و یارو زبونش تند بوده بدترینشو بگین ببینم این اصطلاحا یعنی چی

❤️بَشِه ی خوب سایت ❤  /// بعد از سه سال با کاربری جدید برگشتم ✨️  چیزی که دوسدارم اینجا بگم اینه که اگه فرزند داری و بلوغو شعور فرزندآوری رو هم داشتی ؛ بهش قضاوت نکردن و سرش تو کار و زندگی خودش بودنو یا بده ؛ جامعه ی ما بشدت به این فرهنگ نیاز داره ؛ به اندازه خودت تاثیر خوبتو بزار  ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا من وقتی دانشگاه قبول شدم خیلی دلم شکوندن که دخترای که میرن دانشگاه خراب میشن

عوض میشن یا عوضی میشن

خب من انتظار تبریک نداشتم ولی انتظار این برخوردم نداشتم

برای همین من فک میکنم کسای که تو ذوق آدم میزنن میخوان مسخره کنن دلشون سیاه و زبونشون تند

[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود... 
مثلا من وقتی دانشگاه قبول شدم خیلی دلم شکوندن که دخترای که میرن دانشگاه خراب میشن عوض میشن یا عوضی ...

عجب 

چقد بد بودن 🫠🥲

❤️بَشِه ی خوب سایت ❤  /// بعد از سه سال با کاربری جدید برگشتم ✨️  چیزی که دوسدارم اینجا بگم اینه که اگه فرزند داری و بلوغو شعور فرزندآوری رو هم داشتی ؛ بهش قضاوت نکردن و سرش تو کار و زندگی خودش بودنو یا بده ؛ جامعه ی ما بشدت به این فرهنگ نیاز داره ؛ به اندازه خودت تاثیر خوبتو بزار  ...