2777
2789

دخترم ۷ساله است شبا رفلاکس میکنه ،یعنی اسید معده میاد تو حلقش به سرفه میفته و عق میزنه...الان دوساله درگیرم خیلی عذاب میکشیم..دکتر هم میبریم فقط میگه قرص و پرهیز غذاییی.بازم با این حال خوب نشده.کسی تجربه نداره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی سوال تو ریفلاکس درد قفسه سینه هم داره مثلا میگه اون قسمت از بدنش درد میکنه؟؟ من شربت باریج آنتی ر ...

نمیدونم دوست عزیز...چون فقط شبا بعد خواب دوساعت که دراز میکشه این حالت پیش میاد و صبح تا شب هیچ اثری از این حالت نیست و یادش نمیاد😔

پودر کدی لاکت ساشه صورتی رنگه بگیر هل کن تو ماست بده خورده هر روز خوب میشه کم کم

کیدی لاکت که برا مشکلات گوارشی هست؟قبلا برای اسهال بهش دادم...به نظرتون خوب میشه بگیرم بدم هر روز؟چند روز بدم؟

نمیدونم دوست عزیز...چون فقط شبا بعد خواب دوساعت که دراز میکشه این حالت پیش میاد و صبح تا شب هیچ اثری ...

بپرس ببین از داروخونه میتونه از این شربت بخوره من از این میخورم خیلی بهترمم آنتی ریفلاکسه گیاهیه‌.

من به خواسته هایم قول رسیدن دادم🌈