2777
2789

شاید مسخره باشه سوالم ولی اولین سالیه که ماهی گرفتم اونم به خاطر دخترم

آب معدنی می‌ریزم که کلر نداشته باشه 

فقط عوض کردنش رو نمی‌دونم چیکار کنم

اب معدنی لارم نیاب تو پارچ کن بذار ۲۴ ساعت بمونه کلرش میپره

تو دمای محیط ک هم دمای اب تنگش باسه

اروم کج کن ابش بریزه کف تنگ ک فقط موند دوباده روش اب بریز

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من آبش خالی کردم آخرش یه صافی میگیرم ب درش ماهی میره توش آبش خالی شد آبش میکنم با ماهی آب تصفیه ش میکنم 

تو یخچال بذار برا عمرش زیاد بشه 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

یه ظرف اب آماده کن ظرف ماهی رو توی صافی بریز آبشو که ماهی بره توی صافی بعد سریع بندازش توی ظرف آب تمییز تنگ ماهی رو شستی و ماهی رو با آب تمییز بنداز توی تنگش 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
من آبش خالی کردم آخرش یه صافی میگیرم ب درش ماهی میره توش آبش خالی شد آبش میکنم با ماهی آب تصفیه ش می ...

حالا دنبال غذاش هم هستم

پیدا نمی کنم مغازه ها تعطیلن همه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️