2777
2789
عنوان

قبل از بچه طلاق بگیرید!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 27 پست
واقعا  کاش کسی هم که پول نداره بچه نیاره

این دو حالت داره

یکی میبینی فقیر مطلقه و هیچ جنمی برای تلاش نداره

ولی یکی اول زندگیشه و داره تلاش میکنه و مطمئنه ک از پس زندگی خودشون و بچه بر میاد 

اینا باهم فرق دارن

ن بخدا بعضی بچه ها حاضرن بچه طلاق باشن ولی ارامش روحی روانی داشته باشن ک انقد صدای بحث و کتک و داد و ...

آره،من بحثم اونیه ک میدونه طرفش آدم نیست و آدم بشو هم نیست

به نظرم هر اتفاق بد و ناراحتی و ترومایی ک تو زندگی بچه پیش بیاد گناهش گردن والدین مخصوص اون شخص عاقل تره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به اون خانومه بگو که حاملس شوهره کتکش زده این وحشیا رو از کجا پیدا میکنن واقعا

بدترش اینه ک میدونن طرفشون چیه و ی دفعه تبدیل به اینی ک هست نشده

یکی هم میارن بدبخت ترش کنن

یا بذارنش برن،یا بمونن و هرروز جلوش خود خوری کنن

این دو حالت داره یکی میبینی فقیر مطلقه و هیچ جنمی برای تلاش نداره ولی یکی اول زندگیشه و داره تلاش ...

این درسته ولی طرف میدونه خرج خودشم نمیتونه بده حسرت یه غذا مونده روی دلش آنوقت هی بچه میاری 

طرف نون نداره بخوره ۳ تا بچه آورده آنوقت به بچه ها نهار نمیده میگه هیچی نداریم

آخه دلیل نمیشه فقط بگی بچه دارم یه انسان بدبخت کنی

جدا از اون دسته که معتقدن که بچه رزق و روزی با خودش میاره و بچه دار میشن تا جو زندگی آروم کنند ب ...

بحث من اینا نیست

پایین تر توضیح دادم

کسایی ک میبینن خودشون از پس زندگی و رابطشون بر نمیان اما ی موجود پاک رو میارن به دنیا و خونه ای ک خودشون نتونستن بسازنش

واقعا.... منم مامان بابام همین بودن اصلا هم منو ندیدن از همون بچگی تا همین الان من برای خودم هم مام ...

از خدا میخوام بهتریناشو برات جدا کنه برای ادامه زندگیت ک جایگزین همه روزها و حس های بدی ک داشتی بشه

امیدوارم خدا بهترین هارو برات کنار بذاره به ازای تمام غصه ها و دردات

ممنون فدات بشم

من خیلی برای زندگیم تلاش کردم بااینکه شرایط خوبی نیست ولی بازمدمیگم خداهواموداره حداقل از رحمت اون ناامیدنشم:)

ببخشید اگه جوابتون رو ندادم یوقت..حوصله خودمم ندارم

چه ربطی داره وقتی پدر مادر هردو به اندازه کافی برای بچه ارزش قائل باشن حتی اگه جدا هم باشن هیچ فرقی تو زندگی اون بچه نداره ولی وقتی یکی ول کنه بره یا فقط به فکر بدگویی از طرف مقابل باشه بده

چه ربطی داره وقتی پدر مادر هردو به اندازه کافی برای بچه ارزش قائل باشن حتی اگه جدا هم باشن هیچ فرقی ...

آهان یعنی شما میگی وقتی طرف میبینه خودش یا همسرش ،نمیتونه حتی همسر خوبی باشه چه برسه به پدر و مادر 

مثل همینایی ک تو نینی سایت میبینیم،مرده خیانت میکنه،زنه بچه رو کتک میزنه،مرد معتاده و ...

رو همه چی چشم پوشی کنه بچه بیاره و بعد به میزان مساوی مراقب بچه باشن😐

فکر کنم بهتره ی بار تاپیک و توضیحاتم رو بخونید

کسی ک ی بار آزموده شده و موفق نبوده ،چرا باید بهش فرصت پدر و مادر شدن داد ک ی بچه بی گناه هم بدبخت کنه