2777
2789
عنوان

سریال افعی تهران قشنگه؟

3951 بازدید | 13 پست

سلام عیدتون مبارک 😘

کیا سریال افعی تهران و می‌بینند میشه یک خلاصه ازش بگید

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

دو قسمتشو دیدم فعلا اوکیه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دو قسمتشو دیدم فعلا اوکیه

درمورد چی هست؟

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

درمورد چی هست؟

یه فیلم ساز که میخواد درباره ی قاتل زنجیره ای فیلم بسازه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

قسمت ۳ دیروز اومده

میدونم.

ولی من ۲ تاشو دیدم فقط

از کجا می بینی

والا من فقط اشتراک فیلیمو دارم دیگه زورم اومد فیلم نت هم بخرم

قسمت اولشو تو ماهواره دیدم خوشم اومد

بقیشو از یه سایت غیر قانونی میبینم 😶

والا من فقط اشتراک فیلیمو دارم دیگه زورم اومد فیلم نت هم بخرم قسمت اولشو تو ماهواره دیدم خوشم اومد ...

میشه سایت شو بگی

مامانم اسمانی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوست داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم
میشه سایت شو بگی

برو تو تلگ.رام قسمت جستجو یعنی اونی که بالای صفحه علامت ذره بین داره اونو بزن بنویس سریال افعی تهران. کانال نیاره برات که بصورت رایگان سریالشو گذاشته.

راستی برای فوت شدن مادرتم متاسفم 🖤

ناموسا همه چی تموم شد؟😐

برو تو تلگ.رام قسمت جستجو یعنی اونی که بالای صفحه علامت ذره بین داره اونو بزن بنویس سریال افعی تهران ...

ممنون گلم 

خدارفتگان شمارو هم بیامرزه 

مامانم اسمانی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوست داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم