2777
2789

پسر همکار چراغ سبز دادم پسم زد و ابرومو پیش بقیه همکارا برد همه مسخرم کردند دیگه منم سرد و بیحل شدم حتی نگاشمنکردم 

الان دیگ اومده جلو عیدو بهم تبریک گفت منم غلطی کردم واسه اینکه بیتفاوت بنظر برسم به گرمی جوابشو دادم دوباره اونم به روی خوش بهم پیام داد

از چشمم افتاده الان اون فکر میکنه من هنوزم عاشقشم و روم نمیشه 

بعد تعطیلات دوباره باید برم سرکار 

بنظرتون چرا بهم پیام داد خواست از دلم دراره یا نشونه معذرت خواهیه؟؟؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
میخواد عاشق نگهت داره
2
100%
نشانه معذرت خواهی ودلجوییه
0
0%

عمرا بهش محل نده

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مافوقمه زیاد نمیتونم بیمحلش کنممجیورم جوابشو بدم ولی متنفرم ازش

منظورم اینه مثل بقیه سرد رفتار کن

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
میخواد باز مضحکت کنه مسخره ت کنه.مراقب باش.مردا بدتر از اون چیزی هستن ک نشون میدن.میتونن قلبا از کسی ...

اره دقیقا حالا من نمیدونم چطور جوابشو بدم بی محلی کنم چون مافوقمه وجهه خوبی نداره بی تفاوت باشم هی میاد جلو

اره دقیقا حالا من نمیدونم چطور جوابشو بدم بی محلی کنم چون مافوقمه وجهه خوبی نداره بی تفاوت باشم هی م ...

خیلی سرد برخورد کن.در حد همکار نه بیشتر.هرپیامی هم داد اصلاااا پاک نکن تا بعدا بازم خواست مسخره ت کنه نشون بقیه بدی.مطمین باش این آقا اصلا قصدش خیر نیست