2777
2789
عنوان

چه سرنوشتیه که من دارم...😣

297 بازدید | 13 پست

خیلی دلم گرفته..توضیحش طولانیه. ولی داره 33 سالم میشه و مجردم..تو خونه ای که مادرم داااائم تحقیرم میکنه که پیر شدی ازدواج نکردی..فسیل شدی و ازین حرفا

شرایط مستقل شدن ندارم

بعدشم دلم میخواد ازدواج کنم، بچه دار شم ولی نمیشه ک نمیشه

خسته شدم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست میشه عزیزمم 

هر کسی ب وقتش

البته ب تصمیم خود ادم هم بستگی داره

من کسیو میشناسم ک تقریبا هم سن تو بود اونم باباش خواسته یا نا خواسته خیلی کنایش میزد ک دیگه مگه زن مرده یافرد مسن بیاد خواسگاریت

حالا با کسی ازدواج کرده ک سه سال از خودش کوچیک تر و خیلی اقاس و خیلی هم دوسش داره

من حسشون درک میکنم که چراجشت میگیرن

ببینید انگار میگید ۳۳ سال ک انگار ۶۶ سالتونه.شما تو ایران ۲۶ سال تقریبا علافین با توجه به آموزش وپرورش و دانشگاه ناقصی که دارین.این جور چیزا تو ایران طبیعه.به سن فک نکن.مریم میرزاخانی ۲۸ سالگی استاد دانشگاه استنفورد شد ۳۱ سالگی مرد.

ترس های ما هیچ وقت اتفاق نمی افتند.
اینافکرمیکنن همه چی ازدواجه 

بهترین کار اینکه شما یه دختری ک طلاق گرفته رو بهشون بدین ک بعد طلاق درامدی نداره که خرج خودشو بده مجبور خیلی ببخشید تن فروشی کنه تا اون دوهزاریشون بیوفته که ازدواج موفقیت نیست وگرنه شکم اون خانم مطلقه سیر میبود بعد طلاق.متاسفانه پدر ومادرای ایرانی باید هرچیو با چش ببینن وتجربه کنن تا متوجه شن

ترس های ما هیچ وقت اتفاق نمی افتند.