2777
2789
عنوان

کسایی که عروس هلندی دارن بیان عکس

124 بازدید | 13 پست

جوجه هاش الان ۱۱ روزشون شده ولی هنوز چشماشون باز نکردن نکنه مشکلی دارن یا عادیه؟ اخه گوگل سرچ کردم نوشته تا ۸ روز باز میکنن

نه عزیزم عادیه بعضی وقتا دیرتر باز میکنن

ولی از نظر غذایی خیلی بهشون توجه کن خدایی نکرده کمبود ویتامین نگیرن

ایشالله خوش قدم باشن برات😍

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم عادیه بعضی وقتا دیرتر باز میکنن ولی از نظر غذایی خیلی بهشون توجه کن خدایی نکرده کمبود ویتا ...

میشه عکسشونو نگاه کنی یکی از جوجه ها خیلی کوچیک تر از بقیهست 

انقدر که به اینا میرسم به خودم نمیرسم🤦‍♀️😂

میشه عکسشونو نگاه کنی یکی از جوجه ها خیلی کوچیک تر از بقیهست  انقدر که به اینا میرسم به خودم ن ...

الهی عزیزم، من عاشق پرنده هام یه مدت خیلی زیادی هم داشتم ولی از ترس وابستگی دیگه نگه نمیدارم

با هم تو یه روز دنیا اومدن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی عزیزم، من عاشق پرنده هام یه مدت خیلی زیادی هم داشتم ولی از ترس وابستگی دیگه نگه نمیدارم با هم ...

منم همینطور نه پرنده همه حیوونارو دوس دارم 

نه تو چهار روز بدنیا اومدن 

منم همینطور نه پرنده همه حیوونارو دوس دارم  نه تو چهار روز بدنیا اومدن

خب پس طبیعیه تو این سن‌ خیلی سریع رشد میکنن و همین اختلاف چند روزه هم باعث تفاوت سایز شده

ولی کلا تو این سن جوجه اگر هم مشکلی داشته باشه و بخوای ببری دامپزشکی یا دارو بدی صد برابر بیشتر اون مشکل بهش اسیب میرسه چون خیلی ضعیفه بنظرم بزار یکم جون بگیرن و بال و پرشون در بیاد بعد اگه دیدی مشکلی هست ببر دامپزشک الان دست نزن

ولی عکسشونو دیدم بنظرم کاملا طبیعی هستن دلم ضعف رفت براشون خدا حفظشون کنه😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عکس داری ازشون ببینم😍 تو لونشونن

الان خوابن روشون رو پوشوندم برم عکس بگیرم پدرومادرشون کتکم میزنن  تا لنگ ظهر میخوابن حتی برم نزدیک قفس هیش هیش میکنن  بعدا عکس میگیرم برات