sara_ssssss مدیر عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 17 عنوان پریود | مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 17 پست سلام من بعد از ۲۱ دونه قرص جلوگیری پریود شدم الان روز ۷ پریودم هستم ، یعنی باردار نیستم دیگه رابطه محافظت نشده داشتم و بتا ام بعد ۲۵ روز بعد از رابطه منفی در اومدحاملگی منتفیه دیگه چون یکم بی تجربم راهنمایی کنید لطفاً 1403/01/02 | 06:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahani عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 2568 دقیقاً منم انقد حالم بد میشه از غذاها میترسیدم از حاملگی باشه سریع آزمایش خون بارداری ... من۲تابی بی چک زدم گفتم ازعوارض قرصه بیخیال شدم۱اردیبهشت میرم برای آی وی اف انشاءاللهبچه سومشدشدنشدهم خواست خداست من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
sara_ssssss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 17 من۲تابی بی چک زدم گفتم ازعوارض قرصه بیخیال شدم ۱اردیبهشت میرم برای آی وی اف انشاءالله بچه سوم شدش ... ان شاالله که همون چیزی باشه که میخای🥺
zahani عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 2568 ان شاالله که همون چیزی باشه که میخای🥺 توکل بخداتوهم انشاءالله بهتربشی من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.