2777
2789

تا الان هرکس که اومده سمتم با اینکه اولش خیلی نسبت بهم اشتیاق نشون میداده و دوستم داشته ولی بعد از یه مدت یکدفعه سرد شده و رفته!

چند روز پیش یکی از دوستام گفت شاید کسی برات دعا گرفته...خودم تا حالا به این موضوع فکر نکرده بودم

شما تجربه ای دارین؟

از کجا بفهمم کسی گرفته یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینجورم

خواستگار زیاد داشتم ولی به نتیجه نمی‌رسید 

با چند نفر هم آشنا شدم برای ازدواج با اینکه همون اول اشتیاق شدید داشتن یهو سرد میشدن 

یکیشون برام نشون آورد و بعد سرد شد حتی گفتم بیا نشون را پس بگیر حاضر نیست پس بگیره ولی سرد شده هم میخواد هم سرد شده😑

بله نشونه زیاد داره 

علائم طلسم بزنید میاره براتون 

خودم اینجوری بودم که :

حالت پریشونی و بی خوابی شدید ( چونکه خواب هام اکثرا خواب هام بد بود مثلا کابوس و .....) ، بعضی موقع ها تو خواب با شدت بیدار میشدم ، موفق نشدن تو کار ها (مثلا نمیتونستم درس بخونم) ، بداخلاقی بخصوص با خانواده ، بی قراری دم غروب ، درد و گرفتگی و خستگی بی دلیل ، صدا دادن در و دیوار خونه بی دلیل ، افسردگی و ....

میدونی برام سرکتاب باز کرد گفت طلسمت کردا احتمالا یهودی هم باشه بهم باطل سحر داد باهاش غسل کردم ، اب غسل رو ریختم در خونمون ، نصفشم داخل یه شیشه داخل قبرستون شکستم (دستور العمل داشت) .

و اینکه پیش سید رفتم ۲۰۰ تومن کلا ازم گرفت .

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....
منم همینجورم خواستگار زیاد داشتم ولی به نتیجه نمی‌رسید  با چند نفر هم آشنا شدم برای ازدواج با ...

بستن بخت ، جن عاشق علائمش میتونه این باشه. 

راه مطمئن اینه پیش یه سید خوب کتاب باز کنید

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....
بستن بخت ، جن عاشق علائمش میتونه این باشه.  راه مطمئن اینه پیش یه سید خوب کتاب باز کنید

کسیو نمیشناسم که مطمئن باشه 

توی سایتای مختلف دو نفر را پیدا کردم یکیشون گفت طلسم داری یکیشون گفت هم طلسم داری هم جن عاشق باید بیای برات برطرف کنم ولی خب چون نمی‌شناختم و اطمینان نداشتم بهشون بیخیال شدم 

اگه شما کسیو میشناسید که مطمئن باشه معرفی کنید لطفا

کسیو نمیشناسم که مطمئن باشه  توی سایتای مختلف دو نفر را پیدا کردم یکیشون گفت طلسم داری یکیشون ...

عزیزم این اینجوری نیست سفارش بگیره خیلییی ادم های مومن هستن باید حضوری بری پیششون .

نشونه ی خاصی داشت به جز دیدنش؟ مثلا توی روحیات خودتون یا همچین چیزایی🤔

آره روابط خانوادگیمون سرد شده بود

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون