2777
2789

ای کاش مادرشوهرم این شکلی بود ای کاششش

بنظرم اخلاقش بد نیست فقط یکم رو بعضی از چیزا حساسه تازه اصلا هم به حجاب عروسش گیر نمیده فقط میگه شب بیرون نباشید یا وقتی حامله ای دانشگاه نرو  الکل نخور

بنظرم دوعا زیادی پررو بازی درآورد 

به شوهرش هم نتونست توجه کنه چون همش با مادرشوهرش درگیر بود یکم خرش می‌کرد میتونست راحت زندگی کنه

مرده هم خسته شد از محیط خونه که همش عوا و بحث بود رفت خیانت کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداوکیلی دخالت های بیجا زیاد میکرد واقعا جز بچه هاش کس دیگه ای رو دوست نداشت .کاغذ دیواری اتاق بچه رو صرفا برای اینکه عکس خوک بود کند ..مادرشوهر من اینکارو کنه جرش میدم..فاتح خیانت کرده بود میگفت حالا یه اشتباه کرده دیگه

خداوکیلی دخالت های بیجا زیاد میکرد واقعا جز بچه هاش کس دیگه ای رو دوست نداشت .کاغذ دیواری اتاق بچه ر ...

خب چیشد مگه یه کاغذ دیواری دیگه میزد پول که داشتن 

خدایی جدا از حرام بودن و این حرفا خوک مگه کاغذ دیواری میشه 

عکس خرگوشی  گلی چیزی میزدن حدااقل

چون قانون های پنبه با ایران یکی هست قبول داری یه با لحظه با قانون کشورهای دیگه بهش نگاه کنی میبینی چ ...

نه بخدا من خودم اصلا مذهبی نیستم 

حتی من خودم وقتی میخوام یه مراسمی سمت خانواده همسرم برم ازشون برای لباسم نظر میپرسم که یوقت پیش فامیلاشون سختشون نباشه

وقتی ک دعا تازه برگشته بود خیلی بد جواب نداد ولی پنبه سکوت می‌کرد بخاطر پسرش . از نظر من آدم بدی نیست فقط کل زندگیش بچه ها و شوهرش هستند این مدلی بار اومده

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
چرا آخه  بنظرم همیشه خیر بچه هاشو میخواد

خود خواهه همه چی فقط برای بچه های خودش میخواد

عروس و داماد یعنی بچه های مردم پشیزی ارزش ندارن

مثلا نوشو میخواست از مادرش جدا کنه 

میگفت دوعا دختر بدیه قبل از ازدواج حامله شده

دیگه نمیگفت گلپسر خودش همچین غلطی کرده و گناه ،ادعای پرهیزکاری هم داره 

وقتی ک دعا تازه برگشته بود خیلی بد جواب نداد ولی پنبه سکوت می‌کرد بخاطر پسرش . از نظر من آدم بدی نیس ...

بنظر منم آدم بدی نیست 

خب اینکه نخوای عروست شب با دوستاش بره بیرون یا الکل نخوره یا وقتی بارداره دانشگاه نره مشکلی داره؟؟

من خودم وقتی عروسم اینا رو رعایت نکنه بهش میگم رعایت کنه 

پنبه خیلی بدجنسه از عبدالله و فاتح حیا میکنه وگرنه خیلی بدحنسه ،اونجا که فاتح جلوی در گریه و زاری دوعا رو در اورد پنبه شخصیتشو نشون داد چقدر عوضیه 

کپ اون عروس اشغالش نیلای هست از همشون بهتر دوعا هست اتفاقا 

تو‌فرهنگ‌ما زن حقشو بخواد بدو خودخواهه متاسفانه 

تا تو خانواده های دیوونه فضولی نیوفتی نمیفهمی تمام مشکلات زندگی دوعا و فاتح تقصیر پنبه ونیلای هست 

خود خواهه همه چی فقط برای بچه های خودش میخواد عروس و داماد یعنی بچه های مردم پشیزی ارزش ندارن مثلا ...

اینو قبول دارم خیانت مردا رو زیاد جدی نمیگیره فقط میخواد همه دور هم باشن همین

ولی خب بنظرم اینکارو کرده بود که دوعا برگرده سر خونه زندگیش