2777
2789

میان الکی خوب طرفو میگن حدااقل بگد نمیدونم 

ما برای ازدواجم خیلی تحقیق کردیم ولی مردم میگفتن از اینا ادم بهتر پیدا نمیشه 

ولی خدا شاهده وقتی رفتم تو خونشون چیزایی دیدم که شاخ هام زو بیرون الان بعد دو سال هنوز از شوک خارج نشدم

جماعت از کجا بفهمن تو خونه شون چی میگذره

شما ۲ سال بعد دیدی اونا از کجا بفهمن طرف شارلاتانه

Казань🇷🇺  مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬  خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی مثلا

خساست عصبی بودن بداخلاقی 

تازه یسری رفته بودم عروسی سمت شوهرم اینا 

یه خانومه تو جمع بهم گفت خیلی مادرشوهر خوبی داری نمونه اس

ولی من مونده بودم چی بگم

جماعت از کجا بفهمن تو خونه شون چی میگذره شما ۲ سال بعد دیدی اونا از کجا بفهمن طرف شارلاتانه

کلا تو کار ازدواج آدم دخالت نکنه ب نفعشه ،یع دفه می بینی طرف خوبه ها بعد تعریفش می کنی و اینام سر یه چیزی مشکلی میاد براشون همه کاسه کوزه ها سر معرف می شکنه

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

تحقیق کردین اونا هم یه چیزی گفتن، خودتون بجای اینکه به شنیده ها کفایت می‌کردیم باید رفت و آمد می‌کردیم و یه شناختی بدست میاوردین

بجای لعنت کردن مردم مسیولین انتخاب خودتونو بپذیرید

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

من مامانم‌ فوت شده ۶ ساله 

دایی بابام امثال برای بابام زن پیدا کرده ریده تو زندگیمون زنه بابامو از خونه ای ک بابام داره اجارشو میده بیرون میکنه بابای منم مظلومه میاد بیرون ولی من باهاشون زندگی نمیکنم من خونه خودمون پیش داداشم میمونم ما خودشون دو طبقه خونه داریم تو یکیش منو داداشم زندگی می‌کنیم یکیشم مستجر میشینع داداشمم اجازه نمیده بابامو زنش بیان طبقه پایین چون با ازدواج بابام مخالف بود زنه هم هر دقیقه یا طلا میخواد الانم‌ میگه باید منو ببری خونه خودت بابامم میگ تو رو ببرم پسرمو و دخترم از خونه میرن نمیتونم‌ ببرمت حالا چند روز پیش رفتن پیش وکیل بابامو و عموم‌ دادخواست طلاق نوشتن بابام بردش دادگاه خداکنه زنه توافقی طلاق بگیره بابام شغلش مسافر کشیه نداره مهریه بده خیلی حالم بده