2777
2789
عنوان

رو تخت خابم ک میخابم بدنم میخاره

350 بازدید | 27 پست

همش میخاره بدنم و اینکه رو تختیم و ۱ ماه پیش روش مثل جوهر جوهر بود و تخمای خیلی کوچیک ک انداختمش و تماممم زیر تخت تمیز کزذم الان تازه دبدم یه حشره شبیه سوسک رو بالشت راه میرفت😭 الان از وقتی دیدمش حس میکنم یه چیزی رو بدنم داره راه میره چیکار کنم؟ ممکنه ساس داشته باشیم؟ تخت و تشک و عوض کنم حل میشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ساسه باید کلا تخت و کمدتو روتختی ایناتو اساسی سم پاشی کنی

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

برای منم تو نوجوونی پیش اومده بود . نمی‌دونم اسمشون چیه ولی همون باعث خارش میشه . رو تختی تو بندازه بره و همه جای اتاقو جارو بکش

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

احتمال ساس هست. حشره وه شکلی بود گرد و پهن و نازک و کوچیک بود؟ اگه اره ساسه. ساسی که خون بخوره البته گرد و تو پر میشه بکشیش لهش کنی خون میزنه ازش بیرون درحد یه قطره اینا

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا