2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی

890 بازدید | 36 پست

بچه ها این قسمت مادرانه ، وقتی خانمه میگه روم باز بود یعنی کامل دیده میشده 

مجریه سرشو انداخته پایین ، چقدر براش سخته انگار

ای پرچمت ما را کفن❤                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این برنامه رو تاحالا ندیدم من کدوم شبکه نشون میده ؟

میخام یه قسمتشو سرچ کنم کدومشو ؟

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

این برنامه رو تاحالا ندیدم من کدوم شبکه نشون میده ؟ میخام یه قسمتشو سرچ کنم کدومشو ؟

شبکه چهار

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.
این برنامه رو تاحالا ندیدم من کدوم شبکه نشون میده ؟ میخام یه قسمتشو سرچ کنم کدومشو ؟

بزن همین قسمت مادرانه از تلوبیون ببین 

انگار شبکه چهار 

من کلا دنبال نمیکنم ولی بعضی قسمتارو سرچ میکنم میبینم

ای پرچمت ما را کفن❤                                            

اسی من این برنامه رو نمیبینم میشه توضیح بدی این قسمتو چی شده ؟

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

😐 بابا اینا توهماته همش، چرا افراد بی دین اینطوری نمیشن؟

چرا مسلمونا فقط امامارو میبینن تو این داستانا

و مسیحیا مسیح رو

شایدم یهودیا موسی رو

نشون میده توهمات ذهنمونه

تنها حافظ منافع انگلیس در نینی سایت 😝🇬🇧 
بزن همین قسمت مادرانه از تلوبیون ببین  انگار شبکه چهار  من کلا دنبال نمیکنم ولی بعضی قسم ...

بزنم قسمت مادرانه زندگی پس از زندگی ؟

منم فقط این تیکه رو تو اینترنت دیدم

ناراحت شدم

احتمالا لباس بیمارستان  از این کاور آبیا تنش بوده که همه جاش بازه

واقعا خیلی از بیمارستانا حریم خصوصی بیمارو رعایت نمیکنن

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
اون قسمت رو ببین که تجربه گرش یه آقا با کت و شلوار کرم نسکافه ای هست....  اون خییلی قشنگ بود

اسمش چیه چیو سرچ کنم عزیزم ؟

اسی من این برنامه رو نمیبینم میشه توضیح بدی این قسمتو چی شده ؟

ی خانمیه سر زایمانش مشکل پیش اومده هنوز کامل ندیدم 

واچلی رفتار مجریه فکرمو درگیر کرد تاپیک زدم

ای پرچمت ما را کفن❤