2777
2789
عنوان

تا حالا شده از چیزی نا امیدتون کنن

87 بازدید | 12 پست

وقتی داری تلاشت رو میکنی تا به یه هدفی برسی و براش میجنگی با همه سختیاش

شده یه عده بیان بگن اره این راه تهش هیچه تو هیچی نمیشی الکی داری به خودت سخت میگیری

یا مثلا بهم میگن اینم شد کار تو رفتی؟ این همه درس بخون اخرش کارت از یه کارگر شرکت سخت تر باشه

در صورتی که خودت عاشق کارتی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره من پا پس نمیکشم ولی انقدر اینجوری میگن که اعصابم خورد میشه اخه مگه من میام راجب کار و زندگی شما ...

بهشون محترمانه بگو و بفهمون زندگی و کار تو هیچ ربطی ب دیگران و بقیه نداره

یه بار ضایع شن دیگه دهنشونو میبندن

توهم برو دنبال کاری ک دوسش داری و علاقه داری بهش

من دخترِ ایرانم✨
بهشون محترمانه بگو و بفهمون زندگی و کار تو هیچ ربطی ب دیگران و بقیه نداره یه بار ضایع شن دیگه دهنشو ...

جرعت نمیکنن به خودم بگن

پشت سر میگن و به گوشم میرسه

یا مثلا به مامانم یا بابام میگن

اره خیلی وقتا منم دروغ چرا بعضی وقتا با حرفاشونو پا پس کشیدن اما بعضی وقتا هم لج کردم تلاشمو بیشتر کردم همه رو با خودم دشمن کردم و وقتی نتیجه گرفتم همونا دوباره برگشتن سمتم و اینبار من بودم که پسشون زدم😏😏

کسیکه تو سختیا پشتم نباشه تو پبروزیا غلط میکنه کنارم باشه

اره خیلی وقتا منم دروغ چرا بعضی وقتا با حرفاشونو پا پس کشیدن اما بعضی وقتا هم لج کردم تلاشمو بیشتر ک ...

من وقتی رفتم دانشگاه همه میگفتن این چه رشته‌ایه رفتی تهش میخوای چیکاره شی

تو دختری اصن تو رو راه نمیدن هیچجا این واسه پسرا خوبه

ولی من تلاشم رو کردم و به حرفشون گوش ندادم

کار خوبی هم پیدا کردم

حالا هی میگن این چه کاریه سخته چحوری از صبح تا اخر شب میرس سر کار

من وقتی رفتم دانشگاه همه میگفتن این چه رشته‌ایه رفتی تهش میخوای چیکاره شی تو دختری اصن تو رو راه نم ...

وای ب منم گفتن گفتم گور بابای هرکی که جنسیت زدس گفتم و الآنم میگم روزی میاد که میزنم رو دست خیلی از مردا تا بفهمن هیییچ کاری تو دنیا محدود ب جنسیت نیس 

وای ب منم گفتن گفتم گور بابای هرکی که جنسیت زدس گفتم و الآنم میگم روزی میاد که میزنم رو دست خیلی از ...

منم همینطور کارمم خیلی خوبه

با اینکه مثلا میگن برای خانوما سنگینه ولی من هیچ مشکلی باهاش ندارم

منم همینطور کارمم خیلی خوبه با اینکه مثلا میگن برای خانوما سنگینه ولی من هیچ مشکلی باهاش ندارم

تا وقتیکه مجردی از کارت لذت ببر شاید بعداً که مسئولیت زندگی مشترک بیفته رو دوشت مجبور بشی بیشتر تایمتو بذاری برا خونه مگر اینکه همونجا شریک زندگیتو پیدا کنی که کارش با کارت جفت و جور باشه یا از اون دخترایی باشی که نیازمند هیچ مردی نیست و خودش ی تنه خرجی چنتا خونه رو میده...من خودمم از این دخترای مستقل خیلی خوشم میاد ولی یاد تنهایی و بی کسی آدما تو سنین بالا میرفتم میگم چقد خوبه یکی باشه کنارت حالا همسر یا بچت

تا وقتیکه مجردی از کارت لذت ببر شاید بعداً که مسئولیت زندگی مشترک بیفته رو دوشت مجبور بشی بیشتر تایم ...

اتفاقا الان نامزدم

اره خیلی خوبه ادم دستش تو جیب خودش باشه