2777
2789
عنوان

دلم میخواد اینستام رو حذف کنم

353 بازدید | 34 پست

از طرفی بعضی پیج ها هستن واقعا نیازمندشونم،مثلا آشپزی ها یا توسعه فردی ها

که همیشه هم میخونمشون

هم دلم میخواد حذف کنم نرم دیگه توی اینستا

هم احتیاح دارم بهشون

نمیدونم چیکار کنم اسیر شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا دلم میخواد حذف کنم ولی مفید هاش لازمه 

حس میکنم علت دقیق افسردگی و حال بدم اینستا 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
دقیقا دلم میخواد حذف کنم ولی مفید هاش لازمه  حس میکنم علت دقیق افسردگی و حال بدم اینستا

دقیقاااا هم‌همینه اخه،،،من‌که‌همین‌روزاس قیدشو بزنم و‌پاکش کنم 

چرا حذف کنی وقتی داری استفاده مفید میبری؟

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

منم همین بودم یکدفعه بدون برنامه. ریزی و مقدمه پاکش کردم زندگی خیلی زیباتر شده😂 البته من چون نام زود زود تموم میشد و کل روزمو مخصوصا شبا تا صبح توش بودم دیگه زدم پاکیدم خودمو راحت کردم 

‌‌نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد‌.