2777
2789
عنوان

بچها خرید عید چقدررر لاکچری شدهههه

161 بازدید | 12 پست

دیروز اینستاگرام داشتم میگشتم همه استوری گذاشته بودن که دارن تو بازار خرید میکنن با نایلکس خریدهاشون عکس گذاشته بودن😂😂

ببین به کجا داریم می‌رسیم ای خدااااااا

تا همین چندسال پیش اصلا خرید عید شوخی بود برای اکثر قشرها الان لاکچری شده

دو روز دیگه احتمالا همینکه نفس بکشیم هم لاکچری میشه از صدای نفس هامون میتونیم ویس بگیریم استوری کنیم

با لاکچری بودن یا نبودنش کاری ندارم 

ولی یادم نمیاد خرید عید شوخی بوده باشه یکی از رسوم عیده خرید لباس نو و اینا از قدیما

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با لاکچری بودن یا نبودنش کاری ندارم  ولی یادم نمیاد خرید عید شوخی بوده باشه یکی از رسوم عیده خ ...

منظورم از شوخی بودن هزینه هاشه 

منظورم اینه که همه خرید میرفتن همه چیز می‌خریدند چون پولش اصلا مطرح نبود

منظورم از شوخی بودن هزینه هاشه  منظورم اینه که همه خرید میرفتن همه چیز می‌خریدند چون پولش اصلا ...

آها پس من منظورتو اشتباه متوجه شدم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم