2777
2789

سلام خانما خوبین

میخواستم ببینم چطوری تونستین تدریس کنین.چقدر حقوق .ایا بیمه هم هستید؟

من اشنایی دارم که اسممو نوشته واسه تدریس مدرسه مال خودشه حالا گفته اموزش پرورش گزینش میکنه 

منظور از گزینش چیه ؟امتحان میگیرن؟؟؟؟؟کلا هر چی میدونین بگین لطفا

تورا میان مرزهای چشمانم پناه میدهم با آغوشم اسیرت میکنم به استثمار میکشم چشمان کوچکت را تن کوچک و خوشبویت را به باوزانم حراج میزنم بند بند دلم را به صلیب نگاهت آتش میزنم اینجا میان وطن تنم پرچم چشمان زیبایت آزادی ام را به یغما می برد هیهات از نقشه دستان کوچکت که تمام جهانم را به یک بغل گرفتن تو باختم... هیهات از تو ...

مدرکمم لیسانس معماریه ولی سطح سوادم توی دوروس ریاضی و ادبیات و جبر و هندسه و حسابان بالاست

تورا میان مرزهای چشمانم پناه میدهم با آغوشم اسیرت میکنم به استثمار میکشم چشمان کوچکت را تن کوچک و خوشبویت را به باوزانم حراج میزنم بند بند دلم را به صلیب نگاهت آتش میزنم اینجا میان وطن تنم پرچم چشمان زیبایت آزادی ام را به یغما می برد هیهات از نقشه دستان کوچکت که تمام جهانم را به یک بغل گرفتن تو باختم... هیهات از تو ...

لطفا اطلاعاتتون رو بگید میام میخونم پسرم گریه میکنه ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا اطلاعاتتون رو بگید میام میخونم پسرم گریه میکنه ممنون

سلام گلم منم همه مراحلو پیش رفتم دوسالم غیرانتفاعی تدرس کردم ابتدایی رو.اما بعدش ازدواج کردم وبنا ب شرایطی دیگه نتونستم برم.وبعدازچندسال دیگه با نامه گزینش باطل شده دیگه نتونستم برم والانم آرزوی برگشت ب مدرسه رو دارم اما دیگه نامه نمیدن

😍

به اینصورت هست که اول میری پیش مدیر مدرسه غیرانتفاعی کلی سیمجین میکنن که سابقه داشتی یانه .کجا تدریس کردی هزارویک سوال دیگه.اما اگه آشناداشته باشی مدیر به راحتی بهت نامه میده.بعدازینکه نامه راگرفتی میبری اموزش پرورش اونجا چندتافرم بهت میدن فرم ها روپرمیکنی و بانامه میدی بهشون.بعدش اونا میفرستن گزینش مرکز تو تهران یا هرشهری که هستید.بعدش از گزینش تهران زنگ میزنن بری واسه مصاحبه.باید باحجاب بری واحکام وازینجورچیزارم بلد باشی وحتی میگن قران روبازکن صفحه۲۰۰روبخون باید خیلی خوب هم بخونی .بعدش که تایید کردن .نوبت گزینش محلی میرسه میان تو کوچتون تحقیقات درباره شما.عکس منونشون داده بودن ب همسایمون گفته بودن اینو میشناسید چطور دختریه ازچه خانواده ای هستن.بعدازتایید اون هم نامه گزینش که اخرین مرحله است میفرستن ب انوزش پرورش محل خودتون بعداموزش پرورش بهت زنگ میزنن میگن بیاببر.بعدش میبری پیش مدیر اگه بخاد قبولت میکنه اگه نیروش کامل باشه میمونی مثل من

😍

من مانده ام ویک نامه گزینش پنج سال پیش و هرسال رفتم مدارس سرزدم وقبولم نکردن چون همه مدارس نیروهای قدیمشون رو دادن مگرچی بشه یکیش بره بیرون جایگزین بشی.اونم الان مدارس گیر شدن دیگه باید سابقه داشته باشی واسه تدریس.چون بصورت آزاد هست اعتبار مدرسه ب معلمهای باتجربه اس چون والدین انتظار بیشتری از چنین مدارسی دارند.شماهم انشاله کارتون جوربشه .البته تا سی اردیبهشت وقت داری بری نامه ازمدیر بگیری گلم.کامل بود؟

😍

مامان فاطیما خیلی لطف کردی بله کامل و عالی بود.خیلی لطف کردی پس احکام و قران میپرسن .خیلی خوبه.

من برام حقوقش زیاد مهم نیست بیشتر علاقه دارم و واسه اینکه سرگرم باشم