2777
2789
عنوان

دلم آروم نمیگیره

126 بازدید | 28 پست

اصلا دلم آروم نمیشه هیچکس هم نمیتونم درددل کنم هنوزم بعد دوسال فراموشش نکردم نمیتونم،انگیزه زندگیمو گرفته هیچکس هم بعد اون به دلم نمیشینه😭کاش بتونم فراموشش کنم...

با این کار روح وروان خودت رو آزرده وزخمی میکنی  اینقدر تو گذشته نمون چند روز اصلا بهش فکر نکنی از ذهنت خارج میشه وآروم میگیری

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعی درکت میکنم ولی خب چاره چیه 

زندگی بی رحمه

اگه دوست داری تعریف کن که چیشده

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است
با این کار روح وروان خودت رو آزرده وزخمی میکنی  اینقدر تو گذشته نمون چند روز اصلا بهش فکر نکنی ...

نمیشه که هربار میبینمش حالم خرابه میشه شبا نمیتونم بخوابم امیدوارم زود ازدواج کنه اون موقع راحتتر کنار میام😭

پدر مادر راضی نباشن ازدواجم میکردین سختی میکشیدین من یکی از خاله هام اینجوری عروسی کرد

اره می‌دونم عقلم راضی میشه دلم نه،ایشالا زود ازدواج کنه تا ازدواج نکنه دل نمیتونم بکنم

نمیشه که هربار میبینمش حالم خرابه میشه شبا نمیتونم بخوابم امیدوارم زود ازدواج کنه اون موقع راحتتر کن ...

یکم فکر کن تو دنیا سعی کن اول خودتو دوست داشته باشی بعد دیگری رو بنظرت اونم داره به شما فکر میکنه؟باور کن بعصی وقتا بعصی آدما حتی لیاقت اینکه بهشون فکر کنی رو هم ندارن چه برسه به اینکه آدم آرامشش فدای اون کنه 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .