2777
2789
عنوان

برمیگرده باز؟

93 بازدید | 16 پست

شده تاحالا تو رابطتتون دعوا شدید کنید و کات کنید خیلی جدی و فکرشو نکنید که برگرده اما باز طرفتون برگرده بخاد باهم باشید؟؟؟؟

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی کات شد برگرده هم بی فایدس هیچوقت مث اوایل نمیشه

برگرده فقط کافیه....دلم‌میخاد فقط برگشتشو ببینم وگرنه دیگه نمیزم باهاش تو رابطع 

برمیگرده اما دیگ بدرد نمیخوره ...

فقط میخام برگرده وگرنه دگه نمیخام باهاش برم تو رابطع

مطمعنی؟؟؟ خیای بد دعوا کردیم😔

منم اون زمان که با همسرم دوست بودیم یه بار دعوای خیلی بدی کردیم خیلی بد ولی دوباره برگشتیم به هم ولی الان روزی هزار بار میگم کاش همون موقع تموم شده بود

برگرده فقط کافیه....دلم‌میخاد فقط برگشتشو ببینم وگرنه دیگه نمیزم باهاش تو رابطع 

اره برمیگرده میتونی قهوه ایش کنی

منم امشب یادش کردم همیشه مناسبتا پیداش میشد بار اخر قهوه ایش کردم دیگه نیومد

منم اون زمان که با همسرم دوست بودیم یه بار دعوای خیلی بدی کردیم خیلی بد ولی دوباره برگشتیم به هم ولی ...

چند وقت باهم دوست بودید؟

ببین دعوای ما خیلی بد بود و شدید بود 😔قشنگ پل های پشت سرشو خراب کرد... یعنی نهایت چقدر طول میکشه برگرده؟

چند وقت باهم دوست بودید؟ ببین دعوای ما خیلی بد بود و شدید بود 😔قشنگ پل های پشت سرشو خراب کرد... یع ...

یک سال تقریبا 

خب اصلا فرض کن همین الان برگرده وقتی میگی تا جایی پیش رفته که همه پل های پشت سرشو خراب کرده چه فایده ای داره برات برگشتنش؟